Η επιστήμη απεφάνθη: Οι γυναίκες που παντρεύονται ψηλότερους άνδρες έχουν πιο ευτυχισμένους γάμους | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:34
9/4/2019

Η επιστήμη απεφάνθη: Οι γυναίκες που παντρεύονται ψηλότερους άνδρες έχουν πιο ευτυχισμένους γάμους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, αλλά όπως, φαίνεται, ως προς τη διαφορά ύψους... καλά τα πηγαίνουν!
<p>Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, αλλά όπως, φαίνεται, ως προς τη διαφορά ύψους... καλά τα πηγαίνουν!</p>

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, που όμως ισχύει ως έχει, με βάση πρόσφατη έρευνα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θυμάμαι τον Winnie-the-Pooh που είχε πει κάποτε ότι μερικές φορές τα μικρότερα πράγματα είναι αυτά που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μας. Τελικά, σήμερα, χάρη σε μια μελέτη, οι γυναίκες μπορούν να είναι σίγουρες ότι ο Winnie έκανε λάθος. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα που πραγματοποίησε ο Κορεάτης οικονομολόγος Kitae Sohn και δημοσιεύτηκε στο Science Direct, φαίνεται ότι τα ζευγάρια που έχουν τους πιο ευτυχισμένους γάμους είναι αυτά που απαρτίζονται από κοντές γυναίκες και ψηλότερους άντρες. (καλά μην το δέσεις και σχοινί κορδόνι ότι έφταιξε αυτό που εσύ πήρες διαζύγιο)

Διάβασε επίσης: Καταδικασμένος γάμος: 6 σημάδια που το μαρτυρούν από την πρώτη μέρα

Διάβασε τους λόγους όπως προκύπτουν από την έρευνα:

  • Οι ψηλοί άνδρες δίνουν μια αίσθηση προστασίας.
  • Οι ψηλοί άντρες πιστεύεται ότι είναι πιο έξυπνοι.
  • Οι ψηλοί άνδρες πιστεύεται ότι έχουν υψηλότερο εισόδημα.
  • Οι ψηλοί άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν υψηλότερη κοινωνική θέση.

Ποια είναι, λοιπόν, η ιδανική διαφορά ύψους για.. έναν ευτυχισμένο γάμο;

Έχεις περιέργεια να μάθεις ποιο είναι το ενδιαφέρον αυτό συμπέρασμα που έβγαλε ο Πολωνός ανθρωπολόγος, Boguslaw Pawlowski ο οποίος διαπίστωσε ότι τα χρήματα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη δεν είναι αυτά που πρέπει να προσέχεις όταν επιλέγεις το σύντροφό σου; Αυτό που έχει σημασία είναι η διαφορά ύψους που έχεις με τον άλλο. Σύμφωνα με τη μελέτη του ο άνδρας πρέπει να είναι 1,09 φορές (!) ψηλότερος από σένα. Δηλαδή για παράδειγμα, αν το ύψος σου είναι 1.60, ο άνδρας σου πρέπει να είναι 1.75.

Διάβασε επίσης: Η επιστήμη απεφάνθη: Αυτού του είδους η τελετή γάμου οδηγεί στα περισσότερα διαζύγια

Η Cherie και ο Tony Blair. καθώς και η Victoria με τον David Beckham είναι δύο διάσημα ζευγάρια, που όπως διαβάζουμε, εμπίπτουν σε αυτό τον κανόνο του ύψους.

Πάντως όποια διαφορά ύψους και να έχεις με τον σύντροφό σου, εμείς ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες μας ένα ευτυχισμένο και μακροχρόνιο γάμο ανεξάρτητα από το ύψος σας.

Ν. Μ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ