Γίνε το κελεπούρι που κάθε άντρας θέλει | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
2:40
9/8/2013

Γίνε το κελεπούρι που κάθε άντρας θέλει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτά τα παλιακά, τα ''πρέπει να τα κάνω όλα και να συμφέρω'' για να θεωρούμαι τέλεια σύντροφος, να τα ξεχάσεις. Ζούμε σε μια εποχή που και οι ανάγκες σου και τα θέλω του έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με παλαιότερα χρόνια και το να είσαι καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά, δεν θα σε κάνει ιδανική σύντροφος. Για να γίνεις κελεπούρι, πρέπει να διαθέτεις τα εξής:

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Όχι πια γκρίνια, όχι τσακωμοί σε θάλασσες και ακτές:</b>  Αν πρέπει να είστε ζευγάρι και να το ξανασκέφτεται το σφάλμα που έκανε κάθε μέρα (ακόμα κι αν έχεις δίκιο σε πολλές από τις γκρίνιες που κά

Όχι πια γκρίνια, όχι τσακωμοί σε θάλασσες και ακτές: Αν πρέπει να είστε ζευγάρι και να το ξανασκέφτεται το σφάλμα που έκανε κάθε μέρα (ακόμα κι αν έχεις δίκιο σε πολλές από τις γκρίνιες που κάνεις), κελεπούρι δεν θα σε θεωρήσει. Αντίθετα, το παράπονο ή στεναχώρια, το συννεφιασμένο προσωπάκι σου μπορεί να κερδίσει όλες τις μάχες μαζί. Με άλλα λόγια, πολλά πράγματα θα στην σπάνε, λαϊκιστή, ειδικά στην αρχή του δεσμού που κονταροχτυπιούνται τα εγώ σας αλλά οι καυγάδες μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν. Άσε τις μετωπικές συγκρούσεις κατά μέρους και ρίξτο στα θλιμμένα ματάκια. Εκείνος, που έχει συνηθίσει να σφάζεται με τις σχέσεις του στα μαρμαρένια αλώνια, θα εκτιμήσει τη στεναχώρια σου. Το να το παίζεις κουλ και άνετη (ενώ δεν είσαι) δεν αποτελεί επιλογή. Όταν θα θελήσεις να κάνεις καυγά και παράπονο, θα θυμηθείς την ρήση: ''το παιδάκι σου, το σκυλάκι σου και το αγοράκι σου, όπως το μάθεις''. Γιατί πως να του εξηγήσεις κατόπιν εορτής, πως ούτε άνετη είσαι, ούτε ο χαρακτήρας σου εκτιμά πως δεν θέλει να σε αγγίζει μπροστά σε φίλους και γνωστούς.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ