Γιατί παντρεύεται ένας άντρας (πλάκα-πλάκα) | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
11:19
11/7/2013

Γιατί παντρεύεται ένας άντρας (πλάκα-πλάκα)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Eντάξει, άλλοι παντρεύονται για να χωρίσουν!
Eντάξει, άλλοι παντρεύονται για να χωρίσουν!

Υπάρχουν οι σωστοί λόγοι για τους οποίους θα τον χορέψει το χορό του Ησαία ένα αρσενικό. Χωρίς να θέλουμε να πούμε πως όλες οι γυναίκες ξέρουν γιατί κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ας δούμε τους λόγους για τους οποίους καταλήγει ένας άντρας να παντρευτεί σήμερα. Κι όταν λέμε τους λόγους, εννοούμε τους λάθος λόγους. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αν κάναμε μια δημοσκόπηση αυτή τη στιγμή στα αρσενικά του ντουνιά τούτου, πίστεψέ με, τα πραγματικά αποτελέσματα (αν απαντούσαν με ειλικρίνια φυσικά) θα ήταν τα εξής:

Ο άντρας παντρεύεται:

- Για να χωρίσει! Πως θα λέει στις επόμενες το κατόρθωμα να ντυθεί γαμπρός. Άσε που έτσι έχει το πλεονέκτημα να μην πιέζεται για γάμο μέρος Β!

- Για το μπάτσελορ! Ξέρεις τι είναι να σε γλεντάνε οι κολλητοί σε όποιο ξενυχτάδικο/στριπτιτζάδικο υπάρχει με τις ευλογίες της μέλλουσας συζύγου, την ανοχή όλων και χωρίς να χαλάσει ο μεσιέ ευρώπουλο από την τσέπη του;

 - Γιατί πιέστηκε! Ναι, ναι είναι σαν τα κοτόπουλα βρε ο αρσενικός. Άμα πιεστεί, θα ξεπουπουλιαστεί και θα μπει και στο κλουβί. 

-Γιατί η μαμά του εγκρίνει τη νύφη: αυτή άλλωστε αρνήθηκε να εγκρίνει τις προηγούμενες που κατέληξαν στον κάλαθο των "Πρώην"!

- Για να κάνει το πάρτυ: εμ, δεν είναι λόγος αυτός; Να βάλεις το ακριβό κοστούμι και να σε κοιτούν όλοι στο Ησαϊα χόρευε, στο γαμήλιο χορό, όταν κόβει την τούρτα ή όταν χορεύει τη ζειμπεκιά; Και μην πιστεύεις τα λεγόμενα ότι η νύφη κλέβει τη δόξα στο γάμο. Ο γαμπρός είναι η "νέα νύφη"!

-Γιατί το κάνουν όλοι γύρω του. Ε, ως ον που μιμείται ο αρσενικός, βλέπει φίλους και συγγενείς να κάνουν το βήμα και πρέπει κι αυτός να προχωρήσει.

-Γιατί κάποιος πρέπει να τον φροντίσει: ε, πόσο να αντέξει την εργένικη ζωή ο μπον βιβέρ; Έρχεται η ώρα που θέλεις ένα ζεστό πιάτο φαγητό και τα ρούχα σιδερωμένα. Και οι οικιακοί βοηθοί κοστίζουν τη σήμερον ημέρα.

-Γιατί ωρίμασε! Σώπα καλέ! Ωριμάζουν οι άντρες; Ο Βουτσάς ετών ογδόντα δυό, τα έχει με 35αρα!

-Γιατί ήθελε να κάνει παιδί! Στην περίπτωση αυτή, μπορεί πρώτα να κάνει το παιδί (η εποχή ευνοεί όσο ποτέ το σενάριο γάμος και βάπτιση μαζί) κι έπειτα να στεφανωθεί, χωρίς να χρειαστεί να κάνει ποτέ μια πρόταση γάμου. Η επιλογή μάνας για το παιδί του, μπορεί να είναι και τυχαία. 

-Για να μην τον πουν και γκέι! Κι ο Κλούνεϊ, ο απόλυτος εργένης, ένα γάμο τον έκανε!

Και στα δικά σας!

Έπειτα από όλα αυτά, μην απορείς που πάνω από το 50% των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τους άνωθι κανόνες (μην τα ισοπεδώσουμε κι όλα!)!

Το άρθρο είναι χιουμοριστικό και η σύνδεση προσώπων καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα (λέμε τώρα). 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ