Γιατί εξαφανίζονται οι άντρες μετά το ραντεβού | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:14
10/6/2016

Γιατί εξαφανίζονται οι άντρες μετά το ραντεβού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ας πιούμε στην υγειά του αχάριστου τελευταίου άντρα που μπήκε στη ζωή σου και βγήκε στα καπάκια! Τελικά, γιατί εξαφανίζονται οι άντρες μετά το ραντεβού; Φταις εσύ ή εκείνος που έγινε Χουντίνι;

Aπό την Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><br /> Η ιστορία: βγήκατε ένα, δύο, τρία (το πολύ σου λέω) ραντεβού και μπουμ, ο Μεσιέ Χουντίνι εξαφανιζόλ! Ούτε στα τηλέφωνα απαντά, ούτε στα μέιλ αλλά όχι, μην βγάλεις Amber Alert καθώς το α


Η ιστορία: βγήκατε ένα, δύο, τρία (το πολύ σου λέω) ραντεβού και μπουμ, ο Μεσιέ Χουντίνι εξαφανιζόλ! Ούτε στα τηλέφωνα απαντά, ούτε στα μέιλ αλλά όχι, μην βγάλεις Amber Alert καθώς το αγόρι συνεχίζει κανονικά τη διαδικτυακή του ζωούλα με check -in, poke και like σε άλλα λαγουδάκια που ξεπετάχτηκαν στο προφίλ του.

Τις πταίει: δεν φταίω εγώ, δεν φταις εσύ, μπορεί να φταίει το νησί... Αν σκοπεύεις να χάσεις το φθινόπωρο ρωτώντας γιατί ο Χουντίνι εξαφανίστηκε, σου έχω πολλές απαντήσεις που έτσι κι αλλιώς δεν θα σε ικανοποιήσουν.

Μπορεί να μην του έκανες το κλικ, μπορεί να είναι ραντεβουδάκιας, να ερωτεύτηκε άλλη το επόμενο πρωί, να τον πάτησε αυτοκίνητο, να του αρέσει να εξαφανίζεται, να θέλει να σε παιδέψει. Τώρα, ας εστιάσουμε στα υπόλοιπα ερωτήματα που σου έμειναν αναπάντητα από την εξαφάνισή του:

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ