Ερωτικές μάχες στις διακοπές: βγες νικήτρια | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
15:32
23/7/2013

Ερωτικές μάχες στις διακοπές: βγες νικήτρια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι διακοπές προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, ευτυχίας, ξεκούρασης, μπλα μπλα αλλά τι λες καλέ μου; Όταν η άμμος μπαίνει στη σαγιονάρα, ο ήλιος σε καίει σαν αρνάκι της λαμπρής κι έχεις και να πλύνεις το μαγιό του, λίγο θες για να την βγάλεις τη χαντζάρα.

Ναι, είναι αλήθεια, οι διακοπές μαζί του μπορεί να υπόσχονται τον παράδεισο αλλά τα μικρά διαβολάκια δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν από το πλοίο κιόλας στην παρέα σας. Ιδού πως θα ξεπεράσεις τους χειρότερους καυγάδες που μπορεί να προκύψουν στις κοινές σας διακοπές.

 
Kατερίνα Πατούλια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Τώρα πλάκα μου κάνεις με το κινητό;</b>  Αυτά τα 3-4G μας φάγανε το σημείο G, γιατί ενώ είσαι διακοπές -Δια/κοπές ξαναγράφω, το κινητό του/σου κουδουνίζει σαν τρελό τη στιγμή που θες να κολυμπήσεις

Τώρα πλάκα μου κάνεις με το κινητό; Αυτά τα 3-4G μας φάγανε το σημείο G, γιατί ενώ είσαι διακοπές -Δια/κοπές ξαναγράφω, το κινητό του/σου κουδουνίζει σαν τρελό τη στιγμή που θες να κολυμπήσεις, να απολαύσεις το κοκτέιλ σου με την ομπρελίτσα στο ποτήρι, να μαυρίσεις την κορμάρα σου (ακόμα κι αν χρειαστείς 3 στραγγιστά γιαούρτια για να φύγει το έγκαυμα κατόπιν). Ποιός σας ενοχλεί στα κινητά είναι το πρώτο ερώτημα που προκύπτει. Ένοχος Νο1 Δουλειά: εκεί, θα σηκώσεις τα χέρια ψηλά, θα θυμηθείς τι δύσκολο ήταν να χτυπάς την κάρτα ανεργίας κάθε μήνα και θα θέσετε κι οι δυο σαν τα πιτσουνάκια τα κινητά στο αθόρυβο. Η δουλειά μπορεί να περιμένει δύο λεπτά το σημείο G. Ένοχος Νο2: η μαμά και οι ενοχλητικοί κολλητοί. Αναπάντητες κλήσεις παντού, να μοιράζετε και να αφήσετε τους ενοχλητικούς να μάθουν πως περάσατε στο δρόμο του γυρισμού, εκεί λίγο πριν σας πιάσει η κατάθλιψη. Ένοχος Νο3: τα social media. Είναι αυτή η φάση που εκείνος το παίζει ερημίτης στην άμμο κι εσύ θέλεις να τον "ανεβάσεις" στο Instagram με τη μπύρα στο χέρι. Αποφασίστε από πριν, εκεί που φτιάχνετε βαλίτσα, πόση τεχνολογία θα βάλετε στις διακοπές. Αν δεν το κάνετε, κάποιος από τους δύο κινδυνεύει να βρεθεί με το κινητό (tablet, laptop) στο βυθό παρέα με του γυαλού τα βοτσαλάκια.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ