Έρωτας στο φουλ το 2017: Τι να κάνεις για να κρατήσεις τη φλόγα στη σχέση! | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
14:59
29/12/2016

Έρωτας στο φουλ το 2017: Τι να κάνεις για να κρατήσεις τη φλόγα στη σχέση!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το νέο έτος είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και αλλαγές που μας κάνουν καλύτερους. Εκτός από τους στόχους που θα θέσεις στα επαγγελματικά και τη διατροφή σου, προσπάθησε να θέσεις νέες βάσεις στα ερωτικά σου. 

Οι στόχοι του 2017 για την σχέση με το σύντροφό σου 

#1 Να είσαι εκεί!  Πόσο συχνά βγαίνεις με τον σύντροφό σου και κοιτάς συνέχεια το κινητό, στέλνοντας μηνύματα με τις φίλες; Πόσο συχνά περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί; Προσπάθησε να βρεις ελεύθερο χρόνο για το σύντροφό σου και φυσικά το ίδιο πρέπει να ζητήσεις από αυτόν για να ζήσετε και δημιουργήσετε αξέχαστες στιγές μαζί. 

#2 Μάθε να ακούς: Πόσο καλή ακροατής είσαι; Μάθε ν΄ακούς όλα όσα έχει να σοτ πει, με τα αυτιά αλλά και την καρδιά. Αυτό σημαίμει πως πρέπει να εστιάσεις όχι μόνο στο τι λέει αλλά και το πώς και το γιατί. 

#3 Χρειάζεται και χιούμορ: Ένα από τα βασικά συστατικά του έρωτα είναι τα συναισθήματα χαράς και ζωντάνιας. Κάνε πλάκα με το συντροφό σου, γελάστερ με την ψυχή σας και κρατήστε την σπίθα αναμένη. 

#4 Μάθε να επικοινωνείς & παρέσυρε κι εκείνον: Ένα από τα σημαντικότερα για να διατηρηθεί η φλόγα στον άρωτα είναι η επικοινωνία. Μιλήστε ανοιχτά για τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας και μη μένετε στην επιφάνεια ή στο παρελθόν. Ο στόχος για το 2017 είναι να περάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

#5 Κράτα τον σε εγρήγορση: Οι εκπλήξεις, τα μικρά δωράκια, ακόμη και μικρές κινήσεις όπως για παράδειγμα το πρωινό στο κρεβάτι δημιουργούν διάθεση ερωτική. Το απροσδόκητο είναι πάντα πιο γλυκό και δείχνει πως κάποιος μας νοιάζεται πραγματικά. 

#6 Δώσε του ραντεβού: Σπάσε τη ρουτίνα με άκρως παιχνιδιάρικη κι ερωτική διάθεση που θα σας φέρει στο μυαλό εικόνες πρώτου ραντεβού - όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τότε. Δώστε ραντεβού σε ένα μπαράκι, ένα εστιατόριο ή ακόμη και σινεμά και θυμηθείτε το παιχνίδι του φλερτ. Θα σας ανανεώσει. 

Από τη Δήμητρα Γκούντρα 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ