Εμπειρία:τι μας δίδαξαν οι σχέσεις που ναυάγησαν | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:08
27/6/2013

Εμπειρία:τι μας δίδαξαν οι σχέσεις που ναυάγησαν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Παλιές αγάπες!
Παλιές αγάπες!

Ακόμα μια σχέση έφτασε στο τέλος της. Όπως και στο παρελθόν, παίρνεις τη γαβάθα παγωτού ανά χείρας (ή αγκαλιά), εξοπλίζεσαι με χαρτομάντηλα και ανασκουμπώνεσαι για το επόμενο βήμα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Προτού το μέλλον γίνει παρελθόν, πάρε δύο λεπτά και σκέψου. Τι μας δίδαξε η σχέση που τελείωσε αλλά και οι προηγούμενες που ναυάγησαν επίσης. Εμείς το πιάσαμε το θέμα από την κωμική του πλευρά κι έχουμε να σου πούμε τα διδάγματά μας:

Ποτέ μην κόψεις/ξυρίσεις/βάψεις τα μαλλιά σου επειδή εκείνος σε προτιμά σαν την Σινέντ Ο Κόνορ. Μετά το τέλος του δεσμού, θα σε φάνε τα εξτένσιον, τα ντεκαπάζ και ξέρεις... όσο κι αν τα τραβάς, τα μαλλιά δεν μακραίνουν.

Πόσες φορές ακόμα θα πεις ότι δεν θα εμπιστεύεις ποτέ ξανά άντρα; Έχεις φτάσει να λες ''Εγώ να εμπιστευτώ πάλι εσένα, ποτέ ξανά'', ποιό πολύ κι από τον Αργυρό στις μπουζουκιερί. Πάρτο απόφαση: μόλις σε ξετρελάνει ο νέος έρωτας, θα του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη!

Δεν θα ξανακάνεις τα ίδια λάθη στη σχέση και με τον επόμενο: άλλο που στις τελευταίες 3 σχέσεις σου κι ενώ απέκλειες τη συγκατοίκηση, βρέθηκες να ζεις μαζί του στον ένα μήνα.

Ποτέ μην αφήσεις τον εαυτό σου να παχύνει μέσα στη σχέση. Θα το πληρώσεις! Εξ' ου, ποτέ μην σταματήσεις το γυμναστήριο: μετά από κάθε σχέση ψάχνεις εκ νέου γυμναστήριο και τρόπο να ξεφορτωθείς τα συντρίμμια- παχάκια αγάπης- από τη μέση σου.

Μετά από κάθε κακό χωρισμό, θέλεις να τον σκοτώσεις τον άτιμο για κάθε κακό που σου έκανε όσο ήσασταν μαζί. Πουτ ντάουν δε χατζάρα! Δεν είσαι η Ούμα Θέρμαν και είναι γνωστό πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται- ας παραπονιόσουν τότε που έπρεπε, όχι τώρα!

Ποτέ μα ποτέ μην παραμελήσεις τις φίλες για εκείνον. Εντάξει να τις "ρίχνεις" αλλά όχι να εξαφανίζεσαι για 2-3-4-5 χρόνια και μετά Ω!Θαύμα να εμφανίζεσαι και να ζητάς παρηγοριά.

Τι έμαθες ακόμα:

Ότι όσο κι αν τον περιμένεις σαν πιστή Πηνελόπη δεν θα επιστρέψει. Άσε τον αργαλειό και προχώρα...ξέρεις καλά ότι εκείνος θα επιστρέψει μόνο όταν μυριστεί πως έκανες νέα αρχή με νέο αγαπητικό! Βοσκοπούλα μου εσύ!

Ότι μπορεί και να σε απατούσε! Πως να εξηγήσεις πως μετά το χωρισμό έκανε καπάκια check in με την πρώην του...

Ότι μπορεί να σε λατρεύει η οικογένειά του, η αδερφή του, η κουτσή Μαρία του σογιού, οι φίλοι, οι κολλητοί του, τα παγκάκια στη γειτονιά του αλλά εκείνος δεν θα μείνει μαζί σου για κανένα από τα παραπάνω. Οπότε, άσε την υπερπροσπάθεια να του γίνεις αρεστή.

Ότι ακόμα δεν έχεις ψάξει βαθιά μέσα σου γιατί μπλέκεις διαρκώς με παλιο-ιστορίες. Μα φασόν από τον ένα μ*κ*κ* στον επόμενο; 

Ότι όσες φορές κι αν πεις μετά το χωρισμό πως έκλεισες με το κεφάλαιο άντρες, η ζωή θα σε διαψεύσει.

Ότι ο αληθινός έρωτας υπάρχει....κάπου εκεί έξω και περιμένει να τον ανακαλύψεις.

 

Από την Κατερίνα Πατούλια 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ