Είσαι σε νέα σχέση; Σου λύνουμε 4 απορίες για του Αγ.Βαλεντίνου | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:00
2/2/2017

Είσαι σε νέα σχέση; Σου λύνουμε 4 απορίες για του Αγ.Βαλεντίνου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε λίγες ημέρες έρχεται η γιορτή του έρωτα που δεν είναι άλλη από την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και αν βρίσκεσαι στην αρχή μιας σχέσης δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω τι μπορείς να κάνεις στον αγαπημένο σου για την ημέρα αυτή, για να μην αγχώνεσαι.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Να την αγνοήσεις ή όχι τη γιορτή;

Αν είναι πολύ νωρίς αγνόησε την γιορτή:

Αν έχετε βγει ένα ή δύο ραντεβού τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγνοήσεις τη μέρα αυτή.  Σίγουρα δεν είναι ότι πιο εύκολο να την...  κάνετε για ρομαντικό προορσιμό αφού καλά καλά δεν γνωρίζεστε. Μπορείτε να διαλέξετε να περάσετε το βράδυ στο σπίτι ή απολαμβάνοντας ένα δείπνο υπό το φως των κεριών. 

Σκέψου τι πραγματικά θέλεις:

Η γιορτή αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να σκφτείς πόσο καιρό είστε μαζί και πόσα ρπάγματα περιμένεις από εκείνον να κάνειτ η μέρα αυτή.  Αν πιστεύεις πως ένα δείπνο και μια κάρτα είναι αρκετά, μπορείς να του πάρεις εσύ μια κάρτα και να του πεις να πάτε να φάτε κάπου όμορφα οι δυό σας τη μέρα αυτή.

Να του μιλήσεις ή όχι για τη μέρα;

Μίλησε μαζί του για το θέμα:

Μπορείς απλά να τον ρωτήσεις τι σκέφτεται για την ημέρα αυτή και έτσι να διώξεις από επάνω σου και το στρες που έχεις σχετικά με τη μέρα αυτή.
Μπορείς να τον ρωτήσεις πως νιώθει για την ημέρα αυτή αφού πολλοί άντρες δεν ... τρελλαίνονται με την συγκεκριμενη γιορτή. Μπορείς απλά να του πεις: "Ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη στη σχέση μας οπότε σκέφτηκα να σε ρωτήσω τι θα ήθελες να κάνουμε την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου. Είσαι φαν της γιορτής ή προτιμάς να την αγνοήσουμε;"

Φυσικά είναι σημαντικό να του δώσεις να καταλάβει πως κάνεις την κουβέντα μιας και είστε στην αρχή της σχέσης σας και σε λίγες ημέρες έρχεται μια άκρως ρομαντική γιορτή. Σίγουρα δεν είναι κακό να τον ρωτήσεις πως νιώθει για την συγκεκριμένη ημέρα και μπορεί και εσύ όπως και εκείνος να μην είσαι έτοιμη για να του γράψεις ερωτικά ραβασάκια και ποιήματα!

Το δώρο του:

Σε αυτή τη φάση της σχέσης σας το δώρο που θα του κάνεις δεν θα είναι κάτι υπερβολικό αλλά κάτι απλό. Μην περιμένεις να σου κάνει δώρο ένα κολιέ ή ένα δαχτυλίδι σε αυτή τη φάση αλλά τα λουλούδια δεν αποκλείεται να σου έρθουν. Εσύ μπορείς να διαλέξεις μαι κάρτα που σου αρέσει και καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε είδους ερωτικό δώρο που θα του φανεί τουλάχιστον υπερβολικό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ