Βάλε μυαλό: μύθοι στις σχέσεις που ακόμα πιστεύεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
11:11
29/4/2016

Βάλε μυαλό: μύθοι στις σχέσεις που ακόμα πιστεύεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αγάπη είναι δύσκολο πράγμα και πολλοί το έχουν τραγουδήσει. Οι σχέσεις, ένας δεσμός της προκοπής είναι ακόμα πιο δύσκολο πράγμα. Τι καλά κι ωραία θα ήταν να ξέραμε εξ' αρχής πως το δράμα στις ερωτικές κομεντί του Χόλιγουντ, καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική ζωή και τις αληθινές σχέσεις. Ιδού, οι μύθοι περί σχέσεων στους οποίους όσο πιο μικρός είσαι, τόσο περισσότερο πιστεύεις.  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><strong>Ο ιδανικός άντρας, το τέλειο πακέτο, όχι δεν υπάρχει! </strong> Θυμήσου πως ξεκίνησες τα πρώτα σου ερωτικά βήματα ψάχνοντας τον ιδανικό άντρα για σένα και πως απέρριπτες τα αρσενικά σαν τις

Ο ιδανικός άντρας, το τέλειο πακέτο, όχι δεν υπάρχει! Θυμήσου πως ξεκίνησες τα πρώτα σου ερωτικά βήματα ψάχνοντας τον ιδανικό άντρα για σένα και πως απέρριπτες τα αρσενικά σαν τις μύγες επειδή το ένα δεν σου άρεσε και το άλλο σε χαλούσε. Να σε ενημερώσω πως ο 18χρονος εαυτός σου έχει απαιτήσεις και δικαίωμα να είναι ασυμβίβαστος αλλά η αλήθεια είναι πως το τέλειο πακέτο σε άντρα δεν υπάρχει. Άλλωστε, ούτε κι εσύ είσαι τέλεια και είναι κρίμα να ψάχνεις για χρόνια τον άντρα τον καλό που να σε ανάβει και να σε σβήνει με κοιλιακό πέτρα και λεπτά αισθήματα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ