Αυτή είναι η ιδανική ηλικία για γάμο -βάσει επιστημονικής μελέτης | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
11:30
22/4/2018

Αυτή είναι η ιδανική ηλικία για γάμο -βάσει επιστημονικής μελέτης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θεωρίες επί του θέματος υπάρχουν πολλές, όπως παραθέτουμε εδώ τη πιο πρόφατη, που δημοσιεύτηκε πριν από μερικούς μήνες στον Independent.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Πρόκειται για μια μαθηματική θεωρία που ονομάζεται ο κανόνας του 37% (37% Rule) και υποστηρίζει ότι τα 26 χρόνια είναι η ιδανική ηλικία για να διαλέξει κανείς τον σύντροφο της ζωής του.

Η θεωρία, που αναπτύχθηκε από τον γνωστικό επιστήμονα Τομ Γκρίφιθς και τον δημοσιογράφο Μπράιαν Κρίστιαν, συγγραφείς του βιβλίου "Algorithms to Live By: The Computer Science of Human Decisions", εισηγούνται ότι τα 26 είναι η κατάλληλη ηλικία για να "κατασταλάξεις".

Σύμφωνα με τον κανόνα, όταν βρίσκεσαι στο 37%  του "δρόμου" προς την επίτευξη του όποιου στόχου έχει βάλει, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο για να πάρεις μεγάλες αποφάσεις.

Αν διαλέξεις πιο νωρίς θα έχεις βιαστεί ή θα έχεις χάσει καλύτερες ευκαιρίες. Αν περιμένεις περισσότερο για να αποφασίσεις τότε οι επιλογές σου θα περιοριστούν πάρα πολύ.

Έτσι, αν υποθέσει κανείς οι άνθρωποι "ψάχνουν" για τον άνθρωπο της ζωής τους από τα 18 έως τα 40, τότε το 26 είναι η τέλεια ηλικία για να πάρουν τη σωστή απόφαση.

Πώς σου φαίνεται η θεωρία;;;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ