Απογοήτευση: Έρευνα αποκαλύπτει τι ποσοστό ψάχνει το κινητό του συντρόφου του | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:14
28/8/2018

Απογοήτευση: Έρευνα αποκαλύπτει τι ποσοστό ψάχνει το κινητό του συντρόφου του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμενες. 

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που… ζηλεύουν το ταίρι τους λιγάκι παραπάνω, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας έχουν κάθε λόγο να σε απογοητεύσουν.

Θέμα της; Το ποσοστό των συντρόφων που μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν στο κινητό του συντρόφου τους για «πονηρά» μηνύματα και κλήσεις που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν ακόμα και απιστία. Πόσοι λες πως είναι εκείνοι που τολμούν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια;

Είναι ριψοκίνδυνο, παράτολμο και σαφώς διόλου τιμητικό, ωστόσο θα πούμε ψέματα αν δηλώσουμε ότι από το δικό μας μυαλό δεν έχει περάσει ποτέ.

Κάτι που επιβεβαιώνει και το ιντερνετικό περιοδικό σχέσεων therooster.com, το οποίο πραγματοποίησε μία μεγάλη έρευνα σχετικά με τις σχέσεις, το σεξ και την απιστία στην οποία τέθηκε το εξής ερώτημα:

«Ψάχνετε το κινητό του/της όταν εκείνος/εκείνη δεν είναι μπροστά»; Στόχος, ήταν να αποκαλυφθεί η σχέση της μη εμπιστοσύνης, με τις παράνομες σχέσεις αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης εκείνου που αισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του. Τα αποτελέσματα δε, ήταν διαφωτιστικότατα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό κι αν αδυνατούμε να το πιστέψουμε: Tόσο σεξ χρειάζεσαι για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη

Σύμφωνα με όσα έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα, το 56,2% των ερωτηθέντων απάντησε πως δεν το έχει κάνει ποτέ. Ως δικαιολογία, χρησιμοποίησε το  ότι «δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια». Πειστική ή όχι η απάντησή του; Καμία σημασία δεν έχει. Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο ένας στους δύο (και κάτι παραπάνω) αρνείται πως ψάχνει το κινητό του συντρόφου του.

Πιο ειλικρινές φάνηκε το 18% που υποστήριξε πως ορισμένες φορές αν βρει την ευκαιρία θα κάνει μία μίνι έρευνα στο κινητό του αγαπημένου του, με το 14% να δηλώνει απροκάλυπτα πως… περιμένει να χαθεί το ταίρι του από το οπτικό του πεδίο ώστε να πατήσει τον κωδικό στο smartphone του και να ψάξει στα μηνύματα αλλά και στις διαγραμμένες φωτογραφίες!

Συμπερασματικά λοιπόν, κανείς δεν είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ