Άντρες VS γυναίκες: Η σημαντική διαφορά τους στην απιστία… θα βγάλει τα αρσενικά εκτός εαυτού | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:32
19/6/2018

Άντρες VS γυναίκες: Η σημαντική διαφορά τους στην απιστία… θα βγάλει τα αρσενικά εκτός εαυτού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε βαρεθεί να ακούμε τη φράση «Άντρας είναι, έχει στο αίμα του την απιστία», σωστά; Ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε λοιπόν.

Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απιστούν και ρίχνουν την ευθύνη στα… γονίδια τους, υποστηρίζοντας πως ένα αρσενικό είναι πολυγαμικό εκ φύσεως. Κατά πόσο, όμως, ισχύει αυτό;

Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι τη «δικαίωση» των γυναικών, αλλά τελικά αυτή ήρθε και μάλιστα με επιστημονική σφραγίδα.

Να λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα:

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, άνδρες και γυναίκες διαφέρουν πολύ και ως προς τους λόγους που απατούν τους συντρόφους τους και ως προς τη φύση της απιστίας αυτής. Εμείς στα σταθούμε στο δεύτερο μέρος, καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως ο καθένας έχεις τους δικούς του, προσωπικούς λόγους για να αποφασίσει να κοιτάξει αλλού.

Ποια η φύση της γυναικείας και της ανδρικής απιστίας;

Σε αντίθεση με όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα, ο επιστήμονας υποστήριξε πως δεν είναι τα αρσενικά εκείνα που έχουν στο αίμα τους την απιστία, μα τα θηλυκά! Κι αυτό διότι οι γυναίκες γεννιούνται άπιστες σε αντίθεση με τους άνδρες που… γίνονται στην πορεία.

«Η άπιστη γυναίκα είναι μια Μαντάμ Μποβαρύ στη ρομαντική αλήθεια της, όταν η βιολογική αλήθεια της είναι πως γεννιέται άπιστη, για να φέρει στον κόσμο υγιείς απογόνους. Άρα η γυναίκα έχει πολύ περισσότερο το χάρισμα της απιστίας, σαν φυσική κληρονομιά τρόπον τινά, ενώ ο άνδρας το αποκτά για κοινωνικούς κυρίως λόγους, για να φανεί άνδρας, αλλά και να το αποδεικνύει συνεχώς έχοντας το λεγόμενο χαρέμι», σχολιάζει και ανατρέπει τα πάντα.

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό το αστείο με τα ανδρικά γονίδια της απιστίας;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ