Άντρες προς αποφυγή για κάθε γυναίκα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
14:57
2/9/2014

Άντρες προς αποφυγή για κάθε γυναίκα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Άντρες έτοιμοι για... τίποτα
Άντρες έτοιμοι για... τίποτα

Στην αναβροχιά των πραγματικών αντρών της εποχής μας, καλό λες είναι και το χαλάζι. Ή μήπως όχι; Μήπως κάποια αρσενικά παίρνουν κόκκινη κάρτα άμα τη εμφανίσει τους ή με την συμπεριφορά τους εξ΄αρχής. Ιδού τα αρσενικά που πρέπει να αποφύγεις.  

Ο τύπος που έχει εικόνισμα τη μάνα του:

 

Στο πρώτο σας ραντεβού στο ρεστοράν, σου εξήγησε πως η μαμά του τηγανίζει καλύτερη τις πατάτες. Στο πρώτο σου κοπλιμέντο για το ωραίο του ντύσιμο, σου τόνισε πως ψωνίζει με τη μαμά και φροντίζει η μαμά να του κάνει τσάκιση στα πουκάμισα και τα μπλουζάκια. Και το το πανηγύρι θα πάει έτσι λέγοντας, ανακαλύπτοντας πως μαμά..κιας είναι. Αν εσύ αντέχεις; μιλάμε για ηρωίδα ή απλά απεγνωσμένη.

 

Ο τύπος που κάνει μπάνιο κάθε χρόνο:

 

Η εμμονή του να μιλά για το πώς το σώμα μπορεί να παραμένει καθαρό μόνο με τοπικό πλύσιμο, χωρίς σαπούνι, η προπαγάνδα του για την ωραία φυσική μυρωδιά του σώματος που δεν απαιτεί χρήση αποσμητικού, το ατού του να μην κάνει μπάνιο μετά τη θάλασσα γιατί λατρεύει το αλάτι, μπορούν να σε στείλουν στο νοσοκομείο από τις αναθυμιάσεις.

 

Ο τύπος με το πρόβλημα εργασίας:

 

Ποτέ δεν κατάλαβες ποιά ακριβώς δουλειά κάνει ή πότε δούλεψε για τελευταία φορά. Τα ένσημα είναι κάτι που δεν τον απασχολεί και από από βιογραφικά, τάχα βαρέθηκε να στέλνει. Ναι, υπάρχει ανεργία. Ναι, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αλλά προσοχή μην μπερδέψεις τον άεργο με τον άνεργο και βρεθείς να τον συντηρείς στα τσιγάρα και τα ποτά του ενώ εκείνος κοιμάται μέχρι το μεσημέρι.  

 

Ο τύπος που πάντα κοκορεύεται για κάτι:

Μην είναι το απολλώνιο κορμί του, μην είναι η μαγική δουλειά ή το τέλειο αυτοκίνητό του, μην είναι το απίθανο πέος του, ο Άδωνις τούτος δεν θα σκεφτεί ποτέ πόσο τυχερός είναι που πέτυχε εσένα αφού στο μυαλό του θα έχει πάντα:

  1. πόσο τυχερή είσαι εσύ που τον πέτυχες

  2. πόσο τυχερός είναι αυτός που είναι τόσο γαμάτος!

 

Ο τύπος που δεν κάνει το κάτι παραπάνω:

Καλές οι σχέσεις να περνάει ο χρόνος αλλά τι να τον κάνεις τον αγαπητικό που για να μην πλερώσει βενζίνη, σε φήνει να πηγαινοέρχεσαι σπίτι με το λεωφορείο, που δεν έκανε μια μέρα τον κόπο να σε πετάξει σπίτι, που δεν σου έχει κεράσει ούτε ένα καφέ, που μπορεί να ζήσει και χωρίς να σε δει τρεις μέρες, που το σενάριο να πάτε κάπου μαζί διακοπές του φαίνεται τρελό, που γενικά αρκείται στο μέτριο και ποτέ στο κάτι παραπάνω.  

 

Ο σεξάκιας:

Τα τηλεφωνήματά του σκάνε μετά τα μεσάνυχτα, τα like του μπαίνουν μόνο στις πιο καυτές φωτογραφίες σου με μαγιό, η προσέγγισή του γίνεται μόνο εφόσον του αφήσεις μήνυμα που να καταλάβει πως τον θέλεις ένα βράδυ μόνο για το κορμάκι του. Και σε ρωτώ: τι να τον κάνεις τον τύπο που σε θέλει μόνο για το κορμάκι σου αλλά μια φορά δεν σε κέρασε ούτε ένα πιτόγυρο, ούτε το ταξί να επιστρέψεις σπίτι σου. Και κερατού και γδαρμένη; Άσε που σύντομα θα καταλάβεις πόσο αναλώσιμη είσαι στο κρεβάτι του (πρόσεξε μην βρεθείτε πάνω από 2 στο κατώφλι του απόξω)

Κατερίνα Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ