Άντρες που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία (ούτε πρώτη) | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
11:24
19/7/2013

Άντρες που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία (ούτε πρώτη)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην αγάπη, την αληθινή, θα με βρεις πάντα υπέρμαχο και θα σου πω, να δώσεις και μια δεύτερη και μια τρίτη ευκαιρία. Έλα όμως που θα συναντήσεις στο διάβα σου κάποια αρσενικά, που ούτε την πρώτη ευκαιρία δεν αξίζουν ντάρλινγκ! Ιδού οι περιπτωσάρες!

Από την Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ο κύριος έρχομαι και φεύγω!   Καλλιτέχνης ο κύριος στο να ρουφάει αγάπες και έρωτες, έχει βρει εσένα και το μαγαζάκι της καρδιάς σου, και μπαινοβγαίνει ανενόχλητος. Φυσικά, οι ρυθμοί του ''μπαινοβγαίν

Ο κύριος έρχομαι και φεύγω!

Καλλιτέχνης ο κύριος στο να ρουφάει αγάπες και έρωτες, έχει βρει εσένα και το μαγαζάκι της καρδιάς σου, και μπαινοβγαίνει ανενόχλητος. Φυσικά, οι ρυθμοί του ''μπαινοβγαίνω'' ξεπερνούν και το ντουέτο Πυροβολάκης- Ρέμος και κοιτάζεις συχνά το φεγγαράκι να δεις σε τι φάση είναι, για να μαντέψεις πότε θα εμφανιστεί ο αλλοπαρμένος.

Ναι: υπάρχουν μέρες που πιστεύεις πως χάνεται γιατί είναι σούπερ ήρωας και έχει να σώσει τον κόσμο.

Ναι: ως σούπερ ήρωας, οσμίζεται ακριβώς τη στιγμή που θα κάνεις νέα γνωριμία και θα τον δεις να σου χτυπάει τα κουδούνια πέντε το πρωί.

Ναι: υπάρχουν μέρες που πιστεύεις πως χάνεται γιατί έχει άλλες δέκα σαν εσένα να τον περιμένουν (τρομάρα του ο γόης)

Ναι: θα συνεχίσεις να περιμένεις τον φάντη μπαστούνη και σε βλέπω να λαμβάνεις μέρος στην ''Εξαφάνιση του Τζον Αυλακιώτη, όταν ο λεγάμενος δεν εμφανιστεί ξανά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ