Άντρες- εξωγήινοι: τι του λες & τι καταλαβαίνει! | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
12:27
24/4/2013

Άντρες- εξωγήινοι: τι του λες & τι καταλαβαίνει!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άντρες έτοιμοι για όλα και άντρες έτοιμοι... για τίποτα! Γιατί εσύ το λες νερό κι εκείνος σκέφτεται ότι είσαι γλάστρα και ψάχνεις υπηρέτη να σε ποτίσει! Δεν είναι τίποτα! Πολλές φορές, άλλα πράγματα λέει μια γυναίκα και άλλα αντιλαμβάνεται ο άντρας που έχει στο πλευρό της! Ιδού οι 4 πιο συνηθισμένες παρεξηγήσεις!

Από την Κατερίνα Πατούλια (Το άρθρο διαβάζεται καλύτερα ακούγοντας το τραγούδι "Fell in love with an alien" των Kelly Family)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Εσύ του λες ότι είστε καλεσμένοι σε γάμο, κι εκείνος σκέφτεται:</b>   Άντε πάλι να τρέχουμε και να μας λένε και στα δικά μας. Και να σκέφτεται κι εκείνο το μονόπετρο που αν δεν είναι και αληθινό το

Εσύ του λες ότι είστε καλεσμένοι σε γάμο, κι εκείνος σκέφτεται: "Άντε πάλι να τρέχουμε και να μας λένε και στα δικά μας. Και να σκέφτεται κι εκείνο το μονόπετρο που αν δεν είναι και αληθινό το διαμάντι, θα με πει και τσίπη. Και τι το θέλεις το μεγάλο το διαμάντι, που πεθαίνουν τα παιδάκια στην Αφρική για να το μαζέψουν. Άσε κι εκείνο το αστείο με τα νυφικά που τι γνώμη να της πω που βλέπω μόνο τούλια. Ελπίζω η τούρτα να είναι καλή". Αγάπησα έναν εξωγήινο: η πραγματικότητα είναι μία: τον καλύτερο άντρα να έχεις στο πλευρό σου, να σε αγαπά, να σε ποθεί, να είσαι η γυναίκα της ζωής του, από μόνο του και χωρίς καμία πίεση (κοινωνική, οικογενειακή) δεν θα έμπαινε σε διαδικασία γάμου. Η λέξη γάμος για έναν άντρα είναι ισοδύναμη με κρεμάλα, η ζωή εδώ τελειώνει, φυλακή, κελί 33, ελεύθεροι πολιορκημένοι. Και ναι, το μονόπετρο δεν θα καταλάβει ποτέ πόσο αξία έχει για σένα ως υπόσχεση και ναι, εμείς ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί να δώσουμε ένα κάρο λεφτά για μια παιχνιδομηχανή, εφόσον δεν είμαστε 5 ετών!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ