Ανανέωση εξπρές στον γάμο σου σε 10 βήματα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
0:45
21/3/2015

Ανανέωση εξπρές στον γάμο σου σε 10 βήματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ανέξοδα και αποτελεσματικά μυστικά για να σώσεις τη σχέση σου από τον μαρασμό της ρουτίνας -για τα περισσότερα δεν χρειάζεσαι ούτε καν μπέιμπι σίτερ!

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Παντρεμένοι ή όχι, μετά από κάποια χρόνια συμβίωσης, ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλαγές πάνας, επισκέψεις στα πεθερικά και τις δόσεις στην εφορία και τις τράπεζες που τρέχουν κάθε μήνα,

Παντρεμένοι ή όχι, μετά από κάποια χρόνια συμβίωσης, ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλαγές πάνας, επισκέψεις στα πεθερικά και τις δόσεις στην εφορία και τις τράπεζες που τρέχουν κάθε μήνα, δεν θέλει και πολύ για να ξεχάσετε τους λόγους που σας έφεραν κοντά κι ένα –όχι και τόσο- ωραίο πρωί να ξυπνήσεις δίπλα σε κάποιον με τον οποίο νιώθεις ξένη.

Αναπόφευκτη εξέλιξη κάθε μακροχρόνιου δεσμού; Κι όμως, όχι! Όλα μπορούν ν' αλλάξουν αν δοκιμάσεις -έστω κάποια- απ' αυτά τα κόλπα που θα θυμίσουν και στους δυο σας πώς είναι να είσαστε ερωτευμένοι ξανά και –το σπουδαιότερο- να παραμείνετε έτσι και στο μέλλον.

Βήμα 1ο: Προστάτεψε το άβατο της αγάπης σας

Το διπλό κρεβάτι, η «νυφική παστάδα» που έλεγαν οι παλιοί είναι ένα μέρος ιερό για το ζευγάρι και αφιερωμένο σε δύο χρήσεις: τον ύπνο και το σεξ. Οτιδήποτε άλλο (παιδιά, ζώα, δουλειά για το σπίτι ή φαγητά) δεν πρέπει να έχει θέση σ' αυτόν τον χώρο. Είναι μια βασική αρχή που μπορεί να γίνει πράξη στο σπιτικό σας από σήμερα κιόλας. Κλείσε την πόρτα σε όλες τις άλλες δραστηριότητες και απόλαυσε την ηρεμία και τον ερωτισμό που θα αρχίσει να αποπνέει άμεσα η κρεβατοκάμαρα σας. Δεν είναι μόνο συμβολική αλλά και πρακτική κίνηση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ