9 σημάδια ότι ζητάς πολλά από τους άντρες | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
19:55
17/1/2015

9 σημάδια ότι ζητάς πολλά από τους άντρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν ψάχνεις για σύντροφο εδώ και καιρό χωρίς επιτυχία, ίσως είναι ώρα να αναθεωρήσεις τις απαιτήσεις σου επί του πιο ρεαλιστικού.

Από τη θεία Λουκία

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Για να βρεις αυτό που ψάχνεις πρέπει να ξέρεις τι ζητάς κι όταν ψάχνεις για ταίρι οπωσδήποτε θα πρέπει να γνωρίζεις τι είναι σημαντικό για σένα σ' έναν άντρα. Όμως <strong>όταν οι προδιαγραφές σου

Για να βρεις αυτό που ψάχνεις πρέπει να ξέρεις τι ζητάς κι όταν ψάχνεις για ταίρι οπωσδήποτε θα πρέπει να γνωρίζεις τι είναι σημαντικό για σένα σ' έναν άντρα. Όμως όταν οι προδιαγραφές σου παραγίνονται αυστηρές επόμενο είναι να καταλήγεις μόνη σου, αφού στην ουσία ψάχνεις κάτι που δεν υπάρχει. Μήπως αυτό ισχύει στην περίπτωση σου; Διάβασε τα 9 γνωρίσματα που θα σου αποκαλύψουν την αλήθεια:

1. Ο ατελείωτος κατάλογος
Μήπως οι απαιτήσεις σου για τον ιδανικό άντρα ανταγωνίζονται σε έκταση και λεπτομέρεια το βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου σου; Αν χρειάζεται να γράφεις περισσότερο από μισή ώρα προκειμένου να σκιαγραφήσεις το προφίλ του άντρα με τον οποίο θα δεχόσουν να βγεις ραντεβού, είσαι στον λάθος δρόμο. Βάλε νερό στο κρασί σου, αποφάσισε ποια είναι τα 10 πιο σημαντικά γνωρίσματα που θα ήθελες να διαθέτει ο ιδανικός υποψήφιος και ξέχνα όλα τ' άλλα. Δέκα σύντομες φράσεις φτάνουν και περισσεύουν για να περιγράψουν τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, την εμφάνιση και το κοινωνικοοικονομικό στάτους του υποψήφιου. Όλα τα υπόλοιπα είναι μικρολεπτομέρειες που δεν χρειάζεται να σ' απασχολούν.
2. Τον θέλεις ανώτερο από σένα
Είναι το λιγότερο μια άδικη απαίτηση: αν ψάχνεις για κάποιον με άψογο κορμί, ενώ σαβουρώνεις ό,τι υπάρχει στο ψυγείο και σαπίζεις όλη μέρα στον καναπέ, όχι μόνο ζητάς πολλά αλλά βάζεις τα θεμέλια για μεγάλες απογοητεύσεις. Εφόσον αναζητάς σύντροφο θα πρέπει παραιτηθείς από την τελειότητα και να σχηματίσεις ένα ρεαλιστικό πρότυπο στο μυαλό σου.
3. Περιμένεις δεσμεύσεις από την πρώτη στιγμή
Ενώ είναι καλό να ξέρεις αν ο άντρας με τον οποίο ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού ενδιαφέρεται γενικότερα να κάνει σοβαρή σχέση ή απλά μια γνωριμία, είναι πολύ πρόωρο ν' αρχίσεις να μιλάς για γάμο, για παιδιά και το κοινό σας μέλλον από την πρώτη σας έξοδο -κι από την εκατοστή εξίσου, θα συμπληρώσω. Εξίσου άκυρο είναι να αρχίσεις να τον συμβουλεύεις να βρει μια καλύτερη δουλειά, να πάρει μεγαλύτερο αυτοκίνητο ή φροντίζει περισσότερο την υγεία του. Για να ευτυχήσει μια σχέση θα πρέπει να δέχεσαι και ν' αγαπάς τον άλλον γι' αυτό που είναι -κι εκείνος εσένα, εννοείται.

Στη συνέχεια: η αναζήτηση σπόνσορα και άλλες πέντε υπερβολικές απαιτήσεις

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ