8 πράγματα που πρέπει να κάνετε ως ζευγάρι προτού γίνετε γονείς | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
12:14
29/3/2016

8 πράγματα που πρέπει να κάνετε ως ζευγάρι προτού γίνετε γονείς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Προτού μπλεχτείς με μπιμπερό, πάνες και ξενύχτια με ένα μωρό στη διπλανή κούνια, οφείλεις στον εαυτό σου και στο ταίρι σου να περάσετε κάποιες εμπειρίες μαζί.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αν πάλι γίνατε γονείς και δεν προλάβατε να ζήσετε τις κάτωθι εμπειρίες, γιατί το παιδί ήρθε ξαφνικά, δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Αν όμως κάνετε σχέδια γάμου και παιδιών, μπορείτε να σβήσετε μερικά από τα κάτωθι από τη λίστα σας!

Ιδού λοιπόν: Προτού κάνετε παιδί:

1. Θα πρέπει να ξενυχτήσετε μέχρι εξάντλησης:

Ένα ξενύχτι ως το πρωί αξίζει, ειδικά στην περίπτωση που είστε οι δυο σας, μπορείτε χαλαρά να καταναλώσετε και λίγο αλκοόλ παραπάνω και δεν θα υπάρξει κανένα πλάσμα το πρωί, στο hangover σας, να έχει ανάγκη να το ταΐσετε, να το φροντίσετε και γιατί να το κρύψουμε, να σας ξυπνήσει με το κλάμα του, τη στιγμή που έχετε μόλις πέσει στο κρεβάτι.

2. Θα πρέπει να κάνετε ένα τουλάχιστον εξωτικό ταξίδι:

Ένα ταξίδι μακριά από όλους, σε εξωτικό προορισμό, με τα κινητά κλειστά και το άγχος απών, θα σας δέσει ως ζευγάρι και θα σας μείνει αξέχαστο. Ένα εξωτικό ταξίδι με το παιδί στο σπίτι, θα σας γεμίσουν πρόσθετο άγχος για τα χιλιόμετρα που σας χωρίζουν, θα ψάχνετε διαρκώς wifi για να μιλήσετε μαζί του στο skype και σίγουρα δεν θα αποτελέσει επιλογή σας να κλείσετε τα κινητά.

3. Θα πρέπει να (απο)κοιμηθείτε ως το μεσήμερι χωρίς τύψεις και ενοχές.  

Ειδικά στα πρώτα χρόνια ζωής του, ένα παιδί πρέπει να έχει πρόγραμμα, το οποίο θα τηρείτε κι εσείς μαζί του. Γιατί εσύ μπορεί να θέλεις να ξυπνήσεις στις 12 το μεσήμερι αλλά το μωράκι που θα ξυπνήσει στις 12 θα κοιμηθεί τα χαράματα, αλλάζοντας όλο το πρόγραμμά του. Κάντε τον ύπνο σας μέχρι το μεσημέρι αβίαστα και προτού έλθει ένα μωρό στη ζωή σας και θα τον θυμάστε πάντα με γλυκό τρόπο!

4. Θα πρέπει να χαθείτε κάπου στη διαδρομή για κάποιο προορισμό σας ή να κολλήστε στην κίνηση:

Θα πεις γιατί να μπω σε τέτοια περιπέτεια με το ταίρι μου, είτε έχω μωρό, είτε όχι. Μαθηματικά, το να χαθείτε στο δρόμο (με την επακόλουθη γκρίνια) είναι κάτι που θα σας συμβεί, όπως και το να κολλήστε στην κίνηση. Από το να σας συμβεί κάτι τέτοιο με ένα βρέφος στο πίσω κάθισμα, που κλαίει, πρέπει να φάει και πρέπει να φτάσει στο σπίτι του για να το αλλάξετε, καλύτερα να σας συμβεί όντες οι δυο σας. 

 

 

5. Θα πρέπει να κάνετε έστω ένα μαραθώνιο σεξ:

Σεξ: αυτή η ιερή διαδικασία που σίγουρα μπορεί να συμβεί και πρέπει να συμβεί έχοντας παιδιά. Πάρα ταύτα, χαρίστε στους εαυτούς σας βραδιές π΄θους και σεξ πριν γίνετε γονείς. Βραδιές μαραθώνιου σεξ, με ποικιλία στάσεων και ελευθερία στο πόσο θα φωνάξετε και τι θα δοκιμάσετε, χωρίς να σας διακόψει το μωρό με το κλάμα του την πιο ακατάλληλη στιγμή. 

6. Θα πρέπει να κάνετε μια αυθόρμητη αγορά για το σπίτι σας ή τον εαυτό σας!

Αχ, εκείνο το ταξίδι για σαφάρι στην Αφρική ή εκείνο το ακριβό ρολόι για εκείνον ή τα ακριβά γοβάκια για σένα.Χαρίστε στον εαυτό σας ένα δώρο ή μια δραστηριότητα, η οποία μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά δεν θα ανησυχείτε πως στερήσατε χρήματα από το παιδί σας για να τα διαθέσετε σε σας. 

7. Κάντε κάτι ριψοκίνδυνο:

Να κολυμπήσεις με καρχαρίες; Να πετάξεις με ανεμόπτερο; Να κάνεις μπάτζι τζάμπινγκ; Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε μαζί και να κρύβει κίνδυνο, θα σας μείνει αξέχαστο, προτού γίνετε γονείς. Αφού γίνετε γονείς, θα σκεφτείτε διπλά και τριπλά τον κίνδυον στον οποίο θα θέσετε τον εαυτό σας και την πιθανότητα να αφήσετε ορφανό το παιδί σας. 

8. Κάντε αυθόρμητες εξόδους:

Δεν χρειάζεται να κανονίζετε και να προσχεδιάζετε κάθε έξοδό σας αλλά μπορείτε να πραγματοποιείτε εξόδους της στιγμής από το σπίτι, έτσι ξαφνικά, γιατί βαριέστε. Σινεμά, βόλτα με το αυτοκίνητο, βόλτα για παγωτό, ποδηλατάδα, αποτελούν μερικές από τις επιλογές για ξαφνικές εξόδους, εξόδους που μόλις έρθει το παιδί δεν θα μπορείτε να κάνετε οι δυο σας:

1) Γιατί θα θέλετε να έχετε μαζί το παιδί

2) Γιατί η νταντά ή η γιαγιά δεν θα είναι έτοιμη στο λεπτό για να τις πραγματοποιήσετε. 

Κατερίνα Π.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ