8 φάσεις που περνάει κάθε ελεύθερο κορίτσι | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:00
9/4/2015

8 φάσεις που περνάει κάθε ελεύθερο κορίτσι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την αλήθεια να την πούμε: όταν είσαι μόνη σαν το λεμόνι, η ζωή δεν είναι και τόσο ρόδινη όσο ήθελε να μας την παρουσιάσει το πάλαι ποτέ η Κάρι Μπράντσο. Είτε εσύ τον χώρισες τον προηγούμενο, είτε σε άφησε στα κρύα του λουτρού, ιδού οι φάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθείς ως single girl.  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><strong>Ναι, δηλώνεις ένοχη.</strong> Έχεις αγοράσει ένα νέο φόρεμα, παπούτσι, παλτουδάκι για κάθε πρώτο ραντεβού με υποψήφιο αγαπημένο. Ακόμα κι όταν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη στυλιστικές επιλογ

Ναι, δηλώνεις ένοχη. Έχεις αγοράσει ένα νέο φόρεμα, παπούτσι, παλτουδάκι για κάθε πρώτο ραντεβού με υποψήφιο αγαπημένο. Ακόμα κι όταν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη στυλιστικές επιλογές, εσύ την κάνεις την αγορά για το γούρι, παρότι ο νέος υποψήφιος δεν θα καταλάβει καν αν το συνολάκι σου είναι νέο ή παλιό.

Ενθουσιάζεσαι όταν η κολλητή είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό

Δεν είναι πως ζηλεύεις τη σχέση της κολλητής, δεν είναι πως θέλεις να την βλέπεις δυστυχισμένη αλλά πολύ θα το ήθελες να βγαίνετε παρέα μόνες και ωραίες όπως τον παλιό καλό καιρό των φοιτητικών χρόνων.

Αποτρίχωση αυτός ο ξένος:

Αν ο χειμώνας σε βρει μονάχη, σιγά μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις αποτρίχωση σε πόδια, μπικίνι, μασχάλη. Ολίγον αηδιαστικό σαν σκέψη αλλά γιατί να χάσεις χρόνο και να κερδίσεις πόνο ενώ δεν θα σε δει κανείς.

Έχεις ήδη καρφιτσάσει στη Pinterest ένα- δύο- τρία νυφικά:

Τι κι αν δεν υπάρχει δεσμός, τι κι αν δεν υπάρχει γάμος εν όψει, τα νυφικά σου τα κοιτάζεις με ενθουσιασμό. Ας ξέρεις ποιο είναι το γούστο σου κι ο γαμπρός θα βρεθεί κάποια στιγμή.

Δεν ξέρεις αν σου αρέσει να είσαι μόνη

Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλεις να γυρίζεις μόνη σε ένα άδειο σπίτι κι άλλες στιγμές που νιώθεις υπέροχα που μπορείς να βγάζεις φρύδια και να κάνεις μάσκα προσώπου στη σαλονάρα, στην καναπεδάρα σου βλέποντας SEX AND THE CITY, GIRLS και Ηρωίδες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ