7 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει χημεία | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:04
25/11/2014

7 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει χημεία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πώς μπορείς να προσδιορίσεις εκείνο το "κάτι" που σου λέει από την πρώτη στιγμή ότι έχεις γνωρίσει έναν ξεχωριστό άνθρωπο για σένα; Μάθε ν' αναγνωρίζεις πότε έχεις βρει αν όχι τον άντρα της ζωής σου, τουλάχιστον έναν από εκείνους που θα σημαδέψουν την προσωπική σου ζωή και θα ανεβάσουν τον πήχη στην έννοια της συντροφικότητας.

Ε.Γ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<span style= color:#800080; ><span style= font-size:14px; ><strong>5. Υπάρχει τηλεπάθεια</strong></span></span> 	Με κάποιον μυστηριώδη τρόπο είσαστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορεί να τηλ

5. Υπάρχει τηλεπάθεια Με κάποιον μυστηριώδη τρόπο είσαστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορεί να τηλεφωνείτε την ίδια ώρα ο ένας στον άλλον χωρίς να το έχετε συμφωνήσει από πριν, να εντοπίζετε ο ένας τον άλλον με ευκολία ανάμεσα στο πλήθος, απλά σηκώνοντας τα μάτια σας και να καταλαβαίνετε την διάθεση ο ένας του άλλου, σαν να είσαστε μέσα στο μυαλό του.
6. Μαζί μηδενίζετε τον χρόνο Κουβεντιάζετε για ώρες, αλλά πρέπει να κοιτάξετε το ρολόι για να το καταλάβετε. Μερικές φορές σου φαίνεται ότι θα μπορούσατε να μιλάτε για πάντα και για τα πάντα, αφού κάθε συζήτηση σας είναι γεμάτη ενθουσιασμό και ενδιαφέρον. Αντίθετα, όταν είστε χωριστά ο χρόνος δεν κυλάει με τίποτα κι ανυπομονείς να ξαναβρεθείτε αφού σε κάνει τόσο ευτυχισμένη που δεν θέλεις να είσαι στιγμή μακριά του.
7.Έχεις την αίσθηση ότι γνωρίζεστε από πάντα Μπορεί να γνωριστήκατε χτες, αλλά νιώθεις σαν να τον ξέρεις ήδη για πολύ καιρό. Μαζί του νιώθεις ελεύθερη να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνει, ενώ ξέρεις ότι τον καταλαβαίνεις καλύτερα απ' ότι καταλαβαίνει εκείνος τον εαυτό του.
Η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων μπορεί να αναπτυχθεί σιγά-σιγά, αλλά όταν ο άλλος σου φαίνεται οικείος από την πρώτη στιγμή, τότε πρόκειται για μια ξεχωριστή σχέση που δεν συμβαίνει κάθε μέρα και γι' αυτό αξίζει να την τιμήσεις και να εξερευνήσεις το δυναμικό της. Κι ας αποδειχτεί στο τέλος ότι μπορεί να μην ταιριάζετε ερωτικά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ