7 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει χημεία | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:04
25/11/2014

7 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει χημεία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πώς μπορείς να προσδιορίσεις εκείνο το "κάτι" που σου λέει από την πρώτη στιγμή ότι έχεις γνωρίσει έναν ξεχωριστό άνθρωπο για σένα; Μάθε ν' αναγνωρίζεις πότε έχεις βρει αν όχι τον άντρα της ζωής σου, τουλάχιστον έναν από εκείνους που θα σημαδέψουν την προσωπική σου ζωή και θα ανεβάσουν τον πήχη στην έννοια της συντροφικότητας.

Ε.Γ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<span style= font-size:14px; ><span style= color:#800080; ><strong>1. Κοιτάζεστε στα μάτια</strong></span></span> 	Αρκεί ένα βλέμμα για να καταλάβεις πως νιώθει, ενώ όταν καρφώνετε ο ένας τον άλλο για

1. Κοιτάζεστε στα μάτια Αρκεί ένα βλέμμα για να καταλάβεις πως νιώθει, ενώ όταν καρφώνετε ο ένας τον άλλο για ώρα νιώθετε σαν να επικοινωνείτε χωρίς λόγια. Για την ακρίβεια όταν βυθίζεστε ο ένας στο βλέμμα του άλλου ο κόσμος μοιάζει να σβήνει γύρω σας.
2. Νιώθετε άνετα με τη σιωπή Όταν είσαι κοντά του δεν χρειάζεται να μιλάτε όλη την ώρα για να γεμίζετε το κενό. Μεταξύ σας δεν υπάρχουν αμήχανες σιωπές, ούτε αναρωτιέστε μήπως ο άλλος βαριέται. Η παρουσία του σού είναι αρκετή και ξέρεις πως το ίδιο ισχύει και για εκείνον. 
3. Η σωματική επαφή έρχεται φυσικά Όταν κάθεστε δίπλα δίπλα κι ακουμπούν οι μηροί σας ή όταν σε αγκαλιάζει από τη μέση, δεν το καταλαβαίνεις καν, γιατί σου φαίνεται οικείο. Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει όταν σε πιάνει κάποιος που αντιπαθείς, το άγγιγμα του δεν σε ξαφνιάζει καθόλου αφού σου φαίνεται το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου.
4. Δεν χρειάζονται εξηγήσεις Μπορεί να πετάξεις κάτι άσχετο, αλλά εκείνος καταλαβαίνει τον συνειρμό σου. Ακόμη κι όταν πεις κάτι ακατάληπτο για τους περισσότερους εκείνος είναι σε θέση να αντιληφθεί ακριβώς τι εννοείς. Μεταξύ σας υπάρχει κατανόηση, γιατί σκέφτεστε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο ?αν όχι ακριβώς.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ