7 πράγματα που μετράνε πολύ για εκείνους | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
22:44
4/1/2015

7 πράγματα που μετράνε πολύ για εκείνους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν νομίζεις ότι μπορείς να σαγηνέψεις έναν άντρα απλά με το σωστό ντύσιμο, το άψογο μαλλί και το φροντισμένο μακιγιάζ είσαι πολύ γελασμένη. Βλέπεις, αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα δίνουν σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να θεωρούμε ασήμαντες, όμως για εκείνους κάνουν όλη τη διαφορά όταν αναζητούν την αδελφή ψυχή τους.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Αν θέλεις να μπεις στα μύχια της αντρικής σκέψης και να αποκωδικοποιήσεις τις αντιδράσεις εκείνου που σε ενδιαφέρει, οφείλεις να μάθεις ποια πράγματα κάνουν τη διαφορά για εκείνον ώστε να μπορείς να τ

Αν θέλεις να μπεις στα μύχια της αντρικής σκέψης και να αποκωδικοποιήσεις τις αντιδράσεις εκείνου που σε ενδιαφέρει, οφείλεις να μάθεις ποια πράγματα κάνουν τη διαφορά για εκείνον ώστε να μπορείς να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.
1. Το χαμόγελο σου: είναι η επιβεβαίωση του. Όταν ένας άντρας έχει στη ζωή του μια ευχαριστημένη γυναίκα νιώθει ότι κάνει καλά τη δουλειά του ως σύντροφος ή σύζυγος. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και μέσω του κολλητού σου, του αδελφού σου ή όποιου άλλου αρσενικού με τον οποίο έχεις μια στενή σχέση: το να σε βλέπει να χαμογελάς τον κάνει να νιώθει καλά.
2. Ο σεβασμός: ο σεβασμός είναι μεγάλη υπόθεση για τους άντρες. Η ένδειξη σεβασμού βαραίνει πολύ γι' αυτούς στις σχέσεις μεταξύ τους και έχει τεράστια σημασία στη δουλειά τους. Εξίσου όμως μετράει και στις σχέσεις τους με τις γυναίκες. Μπορεί εμάς να μην μας απασχολεί τόσο, αλλά όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου οι άντρες ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα όταν τους φέρεσαι με σεβασμό.
3. Ο θαυμασμός της δουλειάς του: τον ενδιαφέρει πάρα πολύ να ξεχωρίζει για το έργο του. Για να το πούμε αλλιώς, ψοφάει για κομπλιμέντα κι αυτό ισχύει είτε πρόκειται για τη δουλειά του, είτε για οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται και καταβάλει κάποια προσπάθεια. Αν παλεύει όλη τη μέρα για να συναρμολογήσει τα έπιπλα που πήρατε από το ΙΚΕΑ, θα του δώσει μεγάλη χαρά να ακούσει έναν καλό λόγο από τα χειλάκια σου. Γιατί να του τη στερήσεις; Το ίδιο ισχύει κι όταν βοηθάει κάποιον φίλο να συμπληρώσει τη φορολογική του δήλωση, ή να τελειώσει κάποιες επισκευές στο σπίτι του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ