7 πληγές που δεν θα κλείσουν όταν βρεις άντρα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
19:00
29/11/2014

7 πληγές που δεν θα κλείσουν όταν βρεις άντρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν περιμένεις ότι βρίσκοντας το ταίρι σου θα συντελεστεί ένα θαύμα στη ζωή σου κι ότι όλα σου τα προβλήματα θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, τότε περιμένεις πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί πραγματικά να σου προσφέρει ένα αρσενικό. 

Ε.Γ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Μάθε ν' αναγνωρίζεις ποια πράγματα ΔΕΝ πρόκειται ν' αλλάξει μια σχέση στη ζωή σου, ώστε να μπορείς ν' αποφασίσεις πότε και με ποιον να φλερτάρεις για τους σωστούς λόγους κι όχι μόνο για να λες ότι είσ

Μάθε ν' αναγνωρίζεις ποια πράγματα ΔΕΝ πρόκειται ν' αλλάξει μια σχέση στη ζωή σου, ώστε να μπορείς ν' αποφασίσεις πότε και με ποιον να φλερτάρεις για τους σωστούς λόγους κι όχι μόνο για να λες ότι είσαι ζευγαρωμενη.
1. Οι ανασφάλειες σου Τα κομπλιμέντα του μπορεί να τονώνουν τον εγωισμό σου όμως δεν είναι αρκετά για να βελτιώσουν την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Με ταίρι ή χωρίς θα είσαι πάντα ο ίδιος άνθρωπος κι αν αυτό δεν σου αρέσει, κανένας -ούτε ο Εκείνος- μπορεί να σε βοηθήσει ν' αλλάξεις, αν δεν βοηθήσεις μόνη σου τον εαυτό σου.
2. Η κατάθλιψη σου Οπωσδήποτε είναι πιο ευχάριστο να μιλάς με κάποιον και να γελάτε παρέα, ιδιαίτερα όταν έχεις ακεφιές. Αλλά κανένας άντρας δεν θα μπορέσει να διώξει το μαύρο σύννεφο που έχει εγκατασταθεί πάνω από το κεφάλι σου και να σου χαρίσει την ευτυχία. Η ευθύνη της ζωής σου είναι στα δικά σου χέρια και αν δεν το ξέρεις ήδη, πρέπει να μάθεις να χαμογελάς, είτε μόνη είτε με παρέα. Άλλωστε, κανένας δεν μπορεί κλάψει ή να γελάσει αντί για σένα.
3. Η μοναξιά σου Αν βγαίνεις με τον λάθος άνθρωπο θα εξακολουθείς να νιώθεις μόνη σου, είτε είσαι μαζί του είτε όχι, γι' αυτό δεν πρέπει να δημιουργείς σχέσεις μόνο από τον φόβο της μοναξιάς. Αντίθετα, αν μάθεις να περνάς καλά με τον εαυτό σου, θα είσαι πιο εκλεκτική όταν διαλέγεις ποιον θέλεις κοντά σου. Ούτως ή άλλως, ακόμη κι αν παντρευτείς, θα υπάρχουν πολλές φορές που θα είσαι μακριά από τον άντρα σου, καθώς είναι πρακτικά ανέφικτο να βρίσκεστε μαζί 24/7.
4. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση Μόνη ή με ταίρι, αυτό που νιώθεις ότι αξίζεις παραμένει σταθερό, αφού εξαρτάται αποκλειστικά από την εικόνα που έχεις εσύ η ίδια για τον εαυτό σου κι όχι από την αξία που έχει κάποιος άλλος. Αν νομίζεις ότι κάποιος άλλος μπορεί να δώσει αξία στην ύπαρξη σου, τότε αυτή η αξία θα είναι ψεύτικη και δεν θα σε γεμίζει. Αντίθετα, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σε συντροφεύουν πάντα ακόμα κι όταν είσαι μόνη σου, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μόνο όταν συμφιλιωθείς μ' αυτό που είσαι και αγαπήσεις τον εαυτό σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ