7 λόγοι που δεν ζήτησε ποτέ το τηλέφωνό σου | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:38
12/5/2014

7 λόγοι που δεν ζήτησε ποτέ το τηλέφωνό σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εποχή που κυκλοφορούμε με ένα smartphone στο χέρι, αποτελεί απορίας άξιον πως ο λεγάμενος που γνώρισες εψές ή που βγήκες και ραντεβού μαζί του, δεν είναι την ευγένεια βρε αδερφέ, να ζητήσει το νούμερό σου ή έστω το facebook name σου. Γιατί; Έχουμε κάποιες ιδέες να μοιραστούμε μαζί σου.   

1.Είναι κολλημένος στο 1999, τότε που οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα beeper τους περίφημους βομβητές, τα οποία δεν είχαν την δυνατότητα να αποθηκεύουν αριθμούς. Είναι κανόνας για την ψυχική σου υγεία και για να προάγεις το χαμόγελό σου, να σκέφτεσαι πάντα την πιο εξωφρενική δικαιολογία σε σχέση με το γιατί έφαγες χυλόπιτα.

 

2.Είναι λάτρης του πεπρωμένου:

Πιστεύει δηλαδή ακράδαντα πως αν είναι γραφτό σας να βρεθείτε, θα γίνει τούτο χωρίς την τεχνολογία. Ξεκίνα να στέλνεις σήματα καπνού και δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούμε!

 

3.Δεν πίστεψε ότι τον γουστάρεις!

Θες οι ατάκες σου, θες τα υποσυνείδητα σήματα που του έστειλες, εκείνος δεν έλαβε το σήμα πως τον θες και αποφάσισε να μην ασχοληθεί ούτε και με σένα, ούτε και με το κινητό σου.

 

4.Το ξέχασε!

Ναι, μπορεί να συμβεί, ναι ας μην τον καταδικάσουμε, ναι δεν μιλάμε ότι σε είδε και καψουρεύτηκε πάρα ταύτα.

 

5.Έχει κοπέλα/ γυναίκα!

Ο άνθρωπος, ήθελε να περάσει όμορφα ένα βράδυ, έστω και με ένα απλό καμάκι. Ύστερα ,επέστρεψε στο σπιτάκι του και στην ωραία γυναικούλα του!

 

6.Ήθελε αλλά κόλωσε λόγω πλήθους:

 

Σε πλησίασε αλλά οι 10 κολλητές, η αδερφή σου δίπλα, ο ξάδερφός σου πάρα δίπλα, τον έκαναν να χάσει την μπάλα και να κινηθεί σε άλλο στόχο.

 

7. Δεν του έδωσες εσύ, το τηλέφωνο!

 

Α, δεν την γνώριζες αυτή την επιλογή; Κι όμως, ο άντρας του 2014, θέλει να του δώσεις το τηλέφωνό σου, να του πεις το συνθηματικό στο FB γιατί το παλικάρι δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία να επικοινωνήσει μαζί σου, αν δεν θέλεις εσύ να το κάνει.

Κατερίνα Π.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ