7 κόλπα για να σε προσέξει ασχέτως ομορφιάς | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:09
4/8/2015

7 κόλπα για να σε προσέξει ασχέτως ομορφιάς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν δεν νιώθεις και τόσο ελκυστική τελευταία, ή αν ντρέπεσαι να επιδεικνύεις τα κάλλη του προκειμένου να τον κερδίσεις μην απελπίζεσαι! Εντάξει, οι άντρες είναι κυρίως οπτικοί τύποι, αλλά ταυτόχρονα εκτιμούν εξίσου μια ζεστή προσωπικότητα -τουλάχιστον εκείνοι που αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου. Ορίστε λοιπόν μερικοί εύκολοι τρόποι για να τραβήξεις το βλέμμα εκείνου που σ' αρέσει και να τον κάνεις να ενδιαφερθεί για σένα, χωρίς να δείξεις μπουτάκι -ή ενώ του δείχνεις και λίγο μπουτάκι ίσως.

Ε.Γ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><span style= color:#db678b ><strong>Κίνηση 1η: Δείξε του αδυναμία</strong></span><br /> Δεν χρειάζεται να τον φλομώσεις στις κολακείες, αλλά με κάποιον τρόπο <strong>πρέπει να τον κάνεις να προσέξε

Κίνηση 1η: Δείξε του αδυναμία
Δεν χρειάζεται να τον φλομώσεις στις κολακείες, αλλά με κάποιον τρόπο πρέπει να τον κάνεις να προσέξει την ύπαρξη σου και να του δώσεις να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι πρώτη εσύ για εκείνον. Αν δεν γνωρίζεστε ακόμη αρκετά καλά για να μπορείτε να μιλήσετε, χαμογέλασε του με νόημα από μακριά ή έστω φρόντισε να καταλάβει ότι τον κοιτάς, αναζητώντας το βλέμμα του.

Κίνηση 2η: Φόρα το άρωμα σου
Όταν είσαι σε φάση που φλερτάρεις δεν πρέπει να λυπάσαι εκείνο το υπέροχο άρωμα που περιμένει κάποια ιδιαίτερη στιγμή κλεισμένο στο ντουλάπι σου. Τώρα είναι η ιδιαίτερη στιγμή! Έτσι θα τραβήξεις την προσοχή του και θα σε φέρνει στο μυαλό του κάθε φορά που το μυρίζει τυχαία, ακόμη κι όταν δεν είσαστε μαζί. Ο μηχανισμός της όσφρησης είναι κάπως πρωτόγονος, αλλά μάλλον γι' αυτό δουλεύει τόσο καλά. Προσοχή όμως: δεν χρειάζεται να λουστείς όλο το μπουκάλι, γιατί θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Λίγες σταγόνες στο εσωτερικό των καρπών και στον αυχένα αρκούν για να κάνουν το θαύμα τους.

Κίνηση 3η: Ανοίξου!
Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να του πιάσεις την κουβέντα, φρόντισε να μιλάς με άλλους ανθρώπους του κύκλου του. Αν δεν μιλάς, ο μόνος τρόπος για να σε προσέξει είναι να του αρέσεις εμφανισιακά. Αν όμως συμμετέχεις σε ό,τι γίνεται γύρω του (και γύρω σου) κουβεντιάζοντας φιλικά με όλους, του δείχνεις ότι είσαι ένα κοινωνικό και ευχάριστο άτομο και δεν αποκλείεται να επιδιώξει να μπει κι εκείνος στην κουβέντα προκειμένου να βρεθείτε μαζί για λίγο.

Κίνηση 4η: Δείξε αυτοπεποίθηση
Όταν απαντάς με σιγουριά σε μια ερώτηση, ακόμα κι αν νιώθεις μια μικρή αμηχανία, καταφέρνεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και τις εντυπώσεις των άλλων επειδή φαίνεται να ξέρεις τι σου γίνεται. Αν πάλι δεν γνωρίζεις ένα θέμα καλύτερα να πεις "δεν το ξέρω αυτό και θέλω πολύ να το μάθω", παρά να μείνεις σιωπηλή ή ν' απαντήσεις με μια άλλη ερώτηση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ