7 ερωτικά μηνύματα-εγγύηση για να τον ρίξεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:03
11/8/2015

7 ερωτικά μηνύματα-εγγύηση για να τον ρίξεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το φλερτ δεν είναι εύκολο στα χρόνια της τεχνολογίας. Καμιά φορά πιάνεις τον εαυτό σου να ζηλεύει τη μαμά σου και τις φίλες της που έζησαν την εποχή που το ερωτικό παιχνίδι είχε πολύ απλούς κανόνες: αν του άρεσες, σου τηλεφωνούσε, αν όχι, δεν σου τηλεφωνούσε -τόσο απλά. Όμως σήμερα, με τόσα μέσα επικοινωνίας στη διάθεση μας τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Κανείς δεν ξέρει να σου πει αν και πότε θα πρέπει να του στείλεις πρώτη, αν οι "φατσούλες" σου θα του φανούν γλυκούλες ή απλά γλυκανάλατες και πόσες φατσούλες είναι αρκετές εν πάση περιπτώσει -αν βέβαια υποθέσουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις φατσούλες.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Αν έχεις εντοπίσει κάποιον που σου αρέσει και θέλεις να να τον προσεγγίσεις, μην πελαγώνεις! Είτε στοχεύεις σε μια ελεύθερη σχέση, είτε ψάχνεις να νοικοκυρευτείς, είτε μιλάμε για κινητό, Facebook,

Αν έχεις εντοπίσει κάποιον που σου αρέσει και θέλεις να να τον προσεγγίσεις, μην πελαγώνεις! Είτε στοχεύεις σε μια ελεύθερη σχέση, είτε ψάχνεις να νοικοκυρευτείς, είτε μιλάμε για κινητό, Facebook, Twitter, ή Skype, απλά διάλεξε ένα από τα ερωτικά μηνύματα που σου προτείνουμε και που θα τον κάνουν να πιάσει το υπονοούμενο χωρίς να πάρει τα βουνά:

1. "Αυτό το μάθημα θα γινόταν πολύ πιο ενδιαφέρον αν ήσουν κοντά μου"
Φυσικά, το να στέλνεις μηνύματα εν ώρα μαθήματος/σεμιναρίου/επαγγελματικής συνάντησης (αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι) είναι εντελώς λάθος, αλλά το να γράφεις για το μάθημα/σεμινάριο/επαγγελματική συνάντηση στο διάλειμμα μετά είναι απλά ιδιοφυές, αφού έχεις μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια: αφενός του δίνει μια ιδέα για τα ενδιαφέροντα σου και τις ασχολίες σου (μην ξεχάσεις να προσδιορίσεις τι μάθημα/σεμινάριο κ.λπ. ήταν αυτό) και αφετέρου του δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλεις να τον βλέπεις περισσότερο. Επιπλέον, του δείχνει ότι τον σκέφτεσαι, ακόμα κι όταν δεν τον βλέπεις. Ακόμα κι αν δεν παρακολουθείς κανένα μάθημα ή είσαι άνεργη, μπορείς να προσαρμόσεις αυτή την ιδέα σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σου (ταινία, πάρτι, διάβασμα).

2. "Έχεις όρεξη να διαβάσουμε μαζί;"
Μιλώντας για διάβασμα, αν είσαι φοιτήτρια ή μαθήτρια δεν υπάρχει καλύτερη και πιο "αθώα" αφορμή από τη μελέτη για να συναντηθείς με εκείνον που σου αρέσει, χωρίς την αμηχανία του πρώτου ραντεβού και χωρίς τον φόβο ότι του γίνεσαι φόρτωμα. Αν υπάρχει διαθέσιμο και κάποιο "ουδέτερο" έδαφος, όπως μια βιβλιοθήκη ή ένα αναγνωστήριο όπου συνηθίζετε να συχνάζετε ακόμα καλύτερα. Άλλωστε, πράγματι το ενδιαφέρον σου θα μπορούσε να περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τις γνώσεις του στα μαθηματικά, τη φυσική ή τη γλώσσα και να σταματάει εκεί. Αλλά αφού θα είσαστε "μαζί" και θα μείνετε μόνοι οι δυο σας με δική σου πρωτοβουλία, μένει σ' εκείνον να λύσει το μυστήριο.

3. Μια φωτογραφία από την αφίσα μιας εκδήλωσης + "Μήπως ενδιαφέρεσαι για [συμπλήρωσε το είδος της εκδήλωσης];"
Από εγκαίνια σε κλαμπ, μέχρι γυμναστήριο και μαθήματα χορού, αν υπάρχει κάποια ανοιχτή εκδήλωση που σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις άδραξε την ευκαιρία για να βρεθείς πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου. Η φωτογραφία θα τραβήξει αμέσως την προσοχή του και θα του κάνει εντελώς διαφορετική εντύπωση από ένα σκέτο κείμενο με τις ανάλογες πληροφορίες. Επιπλέον φανερώνει αμέσως ότι έκανες κι έναν κόπο παραπάνω για να τον καλέσεις σε κάτι που ελπίζεις ότι τον ενδιαφέρει.

4. "Περνάω τέλεια μαζί σου όταν βγαίνουμε. Ας το επαναλάβουμε, σε παρακαλώ"
Όπερ σημαίνει μεθερμηνευόμενον: "Σε σκέφτομαι συνέχεια και δεν σκοπεύω να σταματήσω στο άμεσο μέλλον, άρα ας κάνουμε παρέα". Ό,τι κι αν συζητήσατε στο προαύλιο, όταν πίνατε καφέ μαζί ή όταν χορεύατε μεθυσμένοι λίγο πριν κλείσει η βραδιά, έτσι του δείχνεις ξεκάθαρα ότι θέλεις κι άλλο χωρίς να φαίνεσαι απελπισμένη. Χρησιμοποιώντας τον πληθυντικό με το "επαναλάβουμε" αντί για το "θέλεις", δημιουργείς μια αίσθηση συνενοχής και την ιδέα του "εμείς οι δύο" χωρίς καν θίξεις το θέμα. Μαγικό!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ