7 αλήθειες που πρέπει να δεχτεί για σένα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:00
25/8/2015

7 αλήθειες που πρέπει να δεχτεί για σένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν πιστεύεις ότι έχεις βρει τον απόλυτο άντρα, εκείνον τον Έναν που πάντα ονειρευόσουν να έχεις στο πλευρό σου για το υπόλοιπο της ζωής σου μπορεί να μπεις στον πειρασμό να "στρογγυλέψεις" τα πράγματα και να του κρύψεις ή να ωραιοποιήσεις κάποια χαρακτηριστικά σου με την ελπίδα να τον κρατήσεις κοντά σου: μέγα σφάλμα!
Η αμοιβαία ειλικρίνεια είναι ένας από τους τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους κάθε υγιούς και ισορροπημένης σχέσης –μαζί με την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και την ερωτική έλξη. Δείξε του λοιπόν τον πραγματικό σου εαυτό και άσε την αλήθεια να λάμψει. Άλλωστε αν εκείνος δεν μπορεί να εκτιμήσει και να δεχτεί αυτά τα επτά βασικά χαρακτηριστικά σου, τότε δεν έχει νόημα να το κουράζετε περισσότερο:

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><span style= color:#db678b ><span style= font-size:14px ><strong>1. Η φυσική ομορφιά σου</strong></span></span><br /> Αν πρόκειται να μείνετε κάτω από την ίδια στέγη περισσότερο από ένα 24ωρο, δεν

1. Η φυσική ομορφιά σου
Αν πρόκειται να μείνετε κάτω από την ίδια στέγη περισσότερο από ένα 24ωρο, δεν θα μπορέσεις να του κρύψεις πώς φαίνεσαι χωρίς μακιγιάζ. Αναγκαστικά θα σε δει μόλις ξυπνάς το πρωί κι όταν βγαίνεις λουσμένη από το ντους, γι' αυτό καλύτερα να ξέρει μια ώρα αρχύτερα πως είσαι στο φυσικό σου. Ακόμη κι αν νιώθεις ανασφάλεια μ' αυτή την προοπτική, να θυμάσαι ότι αν εκείνος είναι ο κατάλληλος για σένα θα σ' αγαπήσει εξίσου με ή χωρίς… καμουφλάζ.

2. Τα χρέη σου
Σε μια σχέση συμβίωσης η οικονομική κατάσταση του ενός επηρεάζει τη ζωή του άλλου και βέβαια την ίδια τη σχέση. Καλύτερα λοιπόν εκείνος να ξέρει τι έχει ν' αντιμετωπίσει. Μπορεί να σου κάνει κήρυγμα οικονομικής διαχείρισης ή και να σε βοηθήσει να ξελασπώσεις, όμως ανεξάρτητα από την αντίδραση του, καλύτερα να μάθει την αλήθεια από σένα, παρά να τη διαπιστώσει από έναν λογαριασμό που ξεχάστηκε απλήρωτος πάνω στο τραπέζι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ