6 μυστικά για να κρατήσει η σχέση σας | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:30
16/3/2017

6 μυστικά για να κρατήσει η σχέση σας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να κουράστηκες πολύ για να τον βρεις ή να ήσουν τυχερή και να τον βρήκες σχετικά γρήγορα στη ζωή σου, αλλά το θέμα είναι πως τώρα που το άλλο σου μισό είναι στην αγκαλιά σου είναι σημαντικό να ξέρεις ποια είναι εκείνα τα μυστικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 

Όλοι έχουμε διαφορετικές σχέσεις άλλες φρέσκιες  και άλλες που κρατούν χρόνια  που όμως κανείς και καμία μας δεν θέλει να λήξουν για ασήμαντους λόγους και το βασικό που πρέπει να ξέρεις είναι πως να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αλλά και πώς θα κάνεις τη σχέση σου να κρατήσει και μάλιστα για πολύ καιρό. 

  • Εκτιμήστε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να νιώθετε και οι δυο για να έχει η σχέση σας διάρκεια και ποιότητα. Θυμήσου πως υπάρχουν και κάποιες φράσεις που τρελλάινεται να σε ακούει να του λές!
  • Να είστε ειλικρινής  o  ένας με τον άλλον. Τα μυστικά δεν έχουν θέση σε μια σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό οπότε μόνο προβλήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν. Τα ψέμματα δεν έχουν θέση σε μια σχέση σαν τη δική σας. 
  • Να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Δεν χρειάζεται να είστε παντού και πάντα μαζί. Αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσά σας και θα δείτε πως η σχέση σας θα κρατήσει αφού θα στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. 
  • Μην είσαι επικριτική και πιο συγκεκριμένα μην τον κρίνεις διαρκώς. Κανείς δεν είπε να μην πεις τη γνώμη σου αλλά είναι κρίμα να τον επικρίνεις διαρκώς και να χαλάτε τη μεταξύ σας σχέση χωρίς λόγο. 
  • Ανακαλύψτε μαζί καινούργια ενδιαφέροντα και θα δείτε πως με τον τρόπο αυτόν θα προχωρήσει και η σχέση σας και θα ανανεώνεται διαρκώς, ενώ θα ανακαλύπτετε νέες πτυχές ο ένας του άλλου. 
  • Μοιραστείτε! Από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο... σύνθετα, από το φαγητό μέχρι τα συναισθήματά σας, όταν μοιράζεστε έρχεστε ακόμη πιο κοντά. 
 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ