6 γκρίνιες που θα του κάνεις τσάμπα κι άδικα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
19:20
6/10/2014

6 γκρίνιες που θα του κάνεις τσάμπα κι άδικα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Yπάρχουν φορές μέσα στη σχέση που νιώθεις το δίκιο να σε πνίγει. Εκεί ξεκινάς τη γκρίνια, πέφτει ο καυγάς και χαλάτε τις καρδιές σας. Υπάρχουν και περιπτώσεις που γκρινιάζεις αλλά θα μπορούσες να το αποφύγεις. Ποιες είναι οι στιγμές που η γκρίνια μπορεί να λείπει; Ιδού!

1.       Τσεκάρει το σκορ στον αγώνα της ομάδας του κάθε 5 λεπτά ενώ έχετε βγει ραντεβού

 

Το ότι έβαλε εσένα πάνω από την ομάδα την ημέρα που όλοι οι υπόλοιποι άντρες στήνονται μπροστά από μια τιβί, είναι από μόνο του κάτι συγκλονιστικό. Φυσικά και θα μπορούσε να μην κοιτάζει το κινητό αλλά κι εσύ θα μπορούσες να έχεις μετατρέψει το ραντεβού σε football night ή να βγείτε λίγο αργότερα.

 

Το να γκρινιάζεις ειδικά αν τον έβαλες επίτηδες να επιλέξει (ή η μπάλα ή εγώ) είναι από μόνη της μια γκρίνια άδικη.

 

 

2.       Είπε θα βγει για ένα ποτό και το ένα έγινε… ώρες πολλές.

 

Όταν η κοριτσοπαρέα βγαίνει, ποτέ κανένας άντρας δεν θα σε ρωτήσει αν θα πιεις ένα κοσμοπόλιταν ή 10. Όταν όμως εκείνος θα έχει έξοδο με τους κολλητούς φροντίζεις εξ΄αρχής να τον περιορίσεις με το τι ώρα θα γυρίσει και πόσα ποτά θα πιει.

 

Κανένα αρσενικό δεν θα παραδεχτεί ποτέ πως θα κάνει τσάρκα μέχρι το ξημέρωμα, πως θα πιει και θα μεθύσει, αφού ξέρει πως την γκρίνια θα την εισπράξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

 

3.       Κάνει τις δουλειές του σπιτιού με έναν τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ξέρεις

 

Ναι, εν θα διπλώσει τα ασιδέρωτα όπως τα θέλεις. Ναι, θα ξεχάσει να κλείσει το συρτάρι του ή να κατεβάσει το καπάκι της τουαλέτας. Ναι, δεν θα αδειάσει το πλυντήριο πιάτων και δεν θα πλύνει τα άπλυτα χωρίς να του το πεις.

 

Θυμήσου όμως κι εσύ από πού ξεκίνησες με τη μαμά να έχει το βούρδουλα από πάνω σου για να μάθεις να κάνεις καμιά δουλειά. Αν θες να κάνει κάτι, φόρτωσέ του ένα πράγμα. Αν πάλι είναι ανεπίδεκτος, φόρτωσέ του μια δουλειά που δεν απαιτεί σπουδαία δεξιότητα (να βγάλει τα σκουπίδια έξω, να βάλει τα πιάτα στο πλυντήριο, να βγάλει τα πράγματα από τις τσάντες του μάρκετ).

4.       Αποκοιμήθηκε στη διάρκεια της αγαπημένης σου ρομαντικής ταινίας:

 

Ας το παραδεχτούμε: κι εσύ, αν δεν είχε τόσο πιστολίδι, θα αποκοιμιόσουν και στο Ράμπο και στους Αναλώσιμους. Το ότι τα γούστα σας δεν ταιριάζουν κινηματογραφικά, δεν είναι λόγος για γκρίνια. Μπορείς κι εσύ να δεις το εξηκοστό SΑΤC με τις κολλητές και να τον απαλλάξεις από το ροχαλητό εν ώρα προβολής.

 

5.       Ξοδεύει και πάλι χρόνο για να παίξει με την αγαπημένη του παιχνιδομηχανή:

Όχι, το ότι είναι 35 δεν θα τον σταματήσει από το να παίξει ποδοσφαιράκι στην τιβί. Αντί να σκας για το χαζό του χόμπι, πρότεινε του μια δραστηριότητα που θα μπορέσετε να κάνετε μαζί. Κι αν είναι κολλημένος στην παιχνιδομηχανή, πιάστε τα στικς ανά χείρας και παίξτε τένις, κάντε ζούμπα!

           

           6. Γκρινιάζεις γιατί πάλι άργησε στη δουλειά:

Αρχικά, θα πρέπει να ξέρεις γιατί γκρινιάζεις. Σε ενοχλεί που αργεί και δεν περνάτε χρόνο μαζί; Πιστεύεις πως κάτι μπορεί να παίζει με κάποια συνάδελφο; Νιώθεις χάλια γιατί δεν είσαι προτεραιότητά του; Αφού καταλάβεις τι ακριβώς σε ενοχλεί, έχε υπόψη πως αυτή η ακριβώς η γκρίνια σου μπορεί να τον ωθεί να σε αποφεύγει, σπαταλώντας ακόμα περισσότερες ώρες στη δουλειά.

 

Κατερίνα Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ