6 έξυπνοι τρόποι για να ζητήσεις από κάποιον ραντεβού και να έχεις ελπίδες για θετική απάντηση | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:30
31/10/2018

6 έξυπνοι τρόποι για να ζητήσεις από κάποιον ραντεβού και να έχεις ελπίδες για θετική απάντηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ας μην το ρισκάρεις!!

Ένα από τα βασικά προβλήματα των ραντεβού είναι ο τρόπος με τον οποίο θα τα ζητήσουμε από το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Όσο πιο φυσικός είναι αυτός ο τρόπος τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να πάρουμε θετική απάντηση. Το να "ανοίγεσαι" όμως και μετά να βιώσεις την απόρριψη μπορεί να είναι τόσο τρομακτικό που πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν την όποια προσπάθεια με κάθε κόστος.

Δυστυχώς, αυτός ο φόβος της απόρριψης μπορεί να οδηγήσει σε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ευτυχώς, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι να ζητήσεις από κάποιον ένα ραντεβού, αποβάλλονας το άγχος και την πίεση.

Βέβαια ας είμαστε ειλικρινείς: Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζονται πια μέσω του facebook ή των άλλων εφαρμογών και φαίνεται ότι ξεχνάμε πώς είναι να ζητάς live από τους άλλους αυτό που θέλεις! Τουλάχιστον, με την τετ α τετ πρακτική, βρίσκεις έναν πολύ καλό τρόπο για να εξασκήσεις την ικανότητά σου να φλερτάρεις και να «διαβάσεις» τους άλλους. Θυμήσου εξάλλου ότι το φλερτ είναι σαν το ποδήλατο. Ανεξάρτητα από το πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία σου «βόλτα», μπορείς και πάλι να ανέβεις και να το οδηγήσεις. Εάν όμως στο παιχνίδι σου θελήσεις να εντάξεις κάποιες αποτελεσματικές στρατηγικές, οι παρακάτω προτάσεις ίσως σε βοηθήσουν.

Διάβασε επίσης: Το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις σε τρία λεπτά

1.«Ζέστανε» τα πράγματα ξεκινώντας μια συζήτηση πρώτα.

2. Να είσαι ξεκάθαρη χωρίς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη «ραντεβού».

3. Ξεκίνα τη συζήτηση που είπαμε και εστίασε στην εύρεση των κοινών ενδιαφερόντων σας

4. Να είσαι χαλαρή όσο το δυνατόν περισσότερο, ούτως ώστε να αναρωτηθεί αν πράγματι του ζητάς ένα ραντεβού.

5 Ρώτα τον αν θέλει να κάνετε μαζί κάτι αυθόρμητο.

6. Συμπεριφέρσου σαν να είσαι ήδη σε ραντεβού μαζί του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ