6 άντρες - δήθεν κελεπούρια προς αποφυγή | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:26
24/5/2012

6 άντρες - δήθεν κελεπούρια προς αποφυγή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχεις απελπιστεί!Έχεις γνωρίσει τόσα αγόρια αλλά ο ιδανικός δεν φάνηκε ακόμα. Προτού ρίξεις τα στάνταρ σου, προτού αφήσεις το βιολογικό σου ρολόι να σε κατευθύνει, φρόντισε να απομακρυνθείς από 6 τύπους ανδρών που φαντάζουν ιδανικοί αλλά ΔΕΝ είναι!

Aπό την Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Ο επιτυχημένος καριερίστας:</b>  Τον γνωρίζεις και σε ξετρελαίνει εκεί το παχουλό πορτοφόλι και το κινητό του που χτυπάει διαρκώς για δουλειά. Μέσα στην κρίση λες, βρήκα άνθρωπο με δουλειά και αναπ

Ο επιτυχημένος καριερίστας: Τον γνωρίζεις και σε ξετρελαίνει εκεί το παχουλό πορτοφόλι και το κινητό του που χτυπάει διαρκώς για δουλειά. Μέσα στην κρίση λες, βρήκα άνθρωπο με δουλειά και αναπτερώνεται το ηθικό σου. Φοβού τον καριερίστα και δώρα φέροντα! Αν στο μυαλό σου έχεις μια σχέση με ταξίδια, ξεκούραση και ποιοτικό χρόνο, δεν θα τη βρεις εδώ. Στη σχέση αυτή πρωταγωνίστρια θα είσαι εσύ κι εσύ. Το έτερο μέλος θα τρέχει γιατί είναι και πολυάσχολο κι αν δεν βρίσκει στην αρχή του έρωτα λίγο χρόνο για σένα, δεν θα βρει ποτέ. Προσοχή: στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε δεν λέμε να μην δώσεις μια ευκαιρία στο μαχόμενο νέο που αντί για 8 δουλεύει και 10 και 12 ώρες καθημερινά. Ακόμα κι έτσι, ο άντρας που ενδιαφέρεται ξεκλέβει χρόνο για να την γυναίκα που θέλει!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ