5 στοιχεία στη συμπεριφορά του που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
7:44
2/9/2021

5 στοιχεία στη συμπεριφορά του που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να εντοπίσεις τα σημάδια ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου. Είναι λοιπόν καλό να γνωρίζεις τι πρέπει να προσέξεις αν νομίζεις ότι αρέσεις σε κάποιον και ποια μικρά σημάδια μπορείς να δείξεις εάν είσαι και εσύ ερωτευμένη με κάποιον. Παρακάτω μπορείς να δεις 5 σημεία που μπορεί, όντως, κάτι να δείχνουν !

Θέλει πάντα να είναι κοντά σου

Το να βρίσκεται κοντά σου μπορεί να είναι συναρπαστικό για αυτόν. Κάποιος θέλει να είναι μαζί σου προφανώς όταν σκοπεύει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο για σένα. Η επιθυμία του να αφιερώσει χρόνο και να ασχοληθεί μαζί σου και με την ημέρα σου είναι ένα καλό σημάδι ότι σε σκέφτεται συνεχώς. Αν βρεις κάποιον που βρίσκει δικαιολογίες προκειμένου να βρίσκεται συνέχεια κοντά σου, τότε την έχει πατήσει μαζί σου για τα καλά.

Σε κοιτάει συνέχεια

Η επαφή με τα μάτια είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για κάποιον. Όταν κάποιος ακολουθεί τα μάτια σου, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στείλει ένα μήνυμα ότι ενδιαφέρεται. Η ένταση αυτών των αντιδράσεων προκαλεί ικανοποίηση και είναι αυτό που σε κάνει να «εθιστείς» σε έναν πιθανό σύντροφο.

Γελά με όλα όσα λες

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι όλα όσα λες αστεία. Αλλά αν τον δεις να συμπεριφέρεται σαν να είναι, φαίνεται ότι σε έχει ερωτευτεί. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2015 που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolutionary Psychology, το γέλιο με ανταπόκριση συνδέεται στενά με το ενδιαφέρον για γνωριμίες. Το ταυτόχρονο γέλιο είναι ένας ακόμη μεγαλύτερος δείκτης.

Σου κάνει ψαγμένα δώρα

Το ρομαντικό δώρο, σε γενικές γραμμές, έχει σκοπό να προκαλέσει τις πιο ενθουσιώδεις συναισθηματικές αντιδράσεις από τον αποδέκτη, σύμφωνα με μελέτη του 2018. Έτσι, καλό είναι να πιστεύεις ότι σε κάποιον αρέσεις αν προσέχει τα ενδιαφέροντά σου και σου δωρίζει κάτι που προηγουμένως έχει σκεφτεί ότι θα σε ενθουσιάσει. Και ενώ έχουμε αφήσει πολύ πίσω μας τις κασέτες και τα CD, μια σύγχρονη εκδοχή για αυτό μπορεί να είναι να μοιραστεί κάποιος μαζί σου την αγαπημένη του λίστα στο Spotify ή να σου στείλει ένα link από το YouTube ή το TikTok, από ένα τραγούδι που πιστεύει ότι θα σου αρέσει. Πόσο γλυκό!

Σου δείχνει πολλή αγάπη στα social media

Όταν κάποιος φοβάται πολύ για να σoυ πει ότι του αρέσεις προσωπικά, το να κάνει like στις αναρτήσεις σου είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι ενδιαφέρεται για εσένα. «Αν κάποιος συνεχώς σχολιάζει με λόγια θαυμασμού κάτω από τις φωτογραφίες σου, πιθανότατα ενδιαφέρεται για εσένα. Με όλο αυτό το περιεχόμενο που κυκλοφορεί στις μέρες μας, αν κάποιος αφιερώσει χρόνο για να ελέγξει όλα όσα δημοσιεύεις, να ξέρεις ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από ότι φαίνεται.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ