5 σημάδια που μαρτυρούν ότι θέλει να συγκατοικήσετε | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:32
15/7/2018

5 σημάδια που μαρτυρούν ότι θέλει να συγκατοικήσετε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μήπως είναι έτοιμος να κάνετε το επόμενο βήμα;

Σε μια σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να συζητήσετε για το κάπως τρομακτικό αλλά απαραίτητο επόμενο βήμα, και πιο συγκεκριμένα για μια ενδεχόμενη συγκατοίκηση.

Αλλά προτού αρχίσετε να ψάχνετε για σπίτι, είναι σημαντικό πρώτα να κάνετε και την αντίστοιχη συζήτηση. Και ενώ θα μπορούσες να περιμένεις το σύντροφό σου να σου πει ότι θέλει να συγκατοικήσετε, μερικές φορές υπάρχουν κάποια πιο ευδιάκριτα σημάδια που θα σε κάνουν να λάβεις από μόνη σου την απάντηση σου περιμένεις. 

Αυτά είναι τα σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα μαζί σου:

Δεν αντέχει άλλο τους συγκατοίκους του

Ειδικά στις μέρες μας, δεν είναι καθόλου σπάνιο να νοικιάζεις ένα σπίτι με άλλους, ειδικά αν είναι φίλοι σου. Το σενάριο όμως δεν είναι ιδανικό αν κάποιος έχει μια σοβαρή σχέση και χρειάζεται ιδιωτικότητα. Όσο κι να τους συμπαθεί, αν έχει αρχίσει να παραπονιέται συχνά για αυτούς, είναι σίγουρο ότι θα προτιμούσε να μένει μαζί σου.

Είναι σχεδόν συνέχεια στο σπίτι σου

Αν περνάτε μαζί τόσο πολύ χρόνο που σχεδόν ξεχνάτε ότι ο καθένας έχει το δικό του σπίτι, τότε ναι, είναι σίγουρα έτοιμος να συζητήσει μαζί σου το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε.

Τα πράγματα του βρίσκονται παντού

Όταν έχεις μια σοβαρή σχέση, είναι φυσιολογικό να αφήνετε ο ένας μερικά πράγματα στο σπίτι του άλλου, όπως μια οδοντόβουρτσα ή μια επιπλέον πετσέτα. Αν όμως η ντουλάπα σου έχει αρχίσει να θυμίζει περισσότερο τη δική του, είναι σίγουρα έτοιμος να συγκατοικήσετε.

Διάβασε επίσης: 10 ιδέες για κομψό ντύσιμο στην παραλία

Έχει αρχίσει να μιλάει σαν μεσίτης

Αναφέρει συνεχώς το πόσο κοντά στη δουλειά του μένεις; Μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή σκέφτεται το πόσο ωραίο και βολικό θα ήταν να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Προσέχει πολύ περισσότερο τις κινήσεις του 

Εάν στην αρχή πετούσε τα πράγματα του παντού στο σπίτι, και τώρα έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα πιο καθαρά και τακτικά άτομα που γνωρίζεις, πιθανότατα προσπαθεί να αποδείξει το πόσο καλός συγκάτοικος είναι.

Ζητάει τη γνώμη σου πριν αγοράσει κάτι ακριβό 

Είναι σχεδόν σαν να θέλει να σιγουρευτεί ότι ο καναπές που του αρέσει και θέλει να αγοράσει είναι κάτι που θα ήθελες να έχεις στο κοινό σας σπίτι μια μέρα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ