5 σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σου δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει σε σένα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
10:32
20/9/2019

5 σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σου δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει σε σένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα από τα δύσκολα κομμάτια του χωρισμού είναι να μάθεις πώς να ξεπεράσεις τον πρώην και να προχωρήσεις μπροστά. Και είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις, ειδικά όταν είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Μπορεί, λοιπόν, εσύ και ο πρώην αγαπημένος σου να χωρίσατε, αλλά ενδέχεται να τον αγαπάς ακόμα και αναρωτιέσαι αν υπάρχει πιθανότητα να αναζωπυρώσεις την αγάπη που χάθηκε.

Πριν όμως συνεχίσεις να ελπίζεις, διάβασε παρακάτω 5 σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σου έχει προχωρήσει μετά τον χωρισμό σας και έτσι ήρθε η ώρα για να κάνεις και εσύ το ίδιο.

1. Είναι σε μια νέα σχέση

Το πιο πιθανό είναι να σε έχει ξεπεράσει όταν βγαίνει αποκλειστικά με κάποια άλλη για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό σας. Αν φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένος με τη νέα του κοπέλα, είναι καιρός να προχωρήσεις. Το γεγονός ότι βγήκε πάλι στη «γύρα» είναι ένα σαφές σημάδι ότι θέλει να προχωρήσει και είναι έτοιμος να μπει σε μια νέα σχέση.

Ωστόσο, εάν ο πρώην σου πάει κατευθείαν σε μια άλλη σχέση, τότε ίσως να μην έχει τελειώσει ακόμα μέσα του τη δική σας σχέση και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη νέα του ως rebound. Mε αυτό τον τρόπο αισθάνεται ότι δραπετεύει από τις σκέψεις του για εσένα και απλά θέλει να καλύψει τις ανδρικές ανάγκες του.

Διάβασε επίσης: 10 σημάδια πως δεν σ' έχει ξεπεράσει

2. Δεν προσπαθεί να λύσει τα ζητήματα που οδήγησαν στον χωρισμό

Εάν έχετε χωρίσει για εβδομάδες ή και μήνες και δεν έρχεται σε επαφή μαζί σου ή δεν προσπαθεί να σε κερδίσει πίσω, τότε είναι ένα σημάδι ότι πιθανώς δεν ενδιαφέρεται πλέον για εσένα και θέλει να είναι εντελώς ελεύθερος.

Εάν ο πρώην σου ενδιαφέρεται ακόμα, θα κάνει μια προσπάθεια να συμφιλιωθεί μαζί σου για να σε ξανακερδίσει.

3. Δεν ενθουσιάζεται που σε βλέπει

Αν τυχαία συναντηθήκατε και σε κοίταξε με ύφος αναστατωμένο και απογοητευμένο, σημαίνει ότι ο πρώην σου δεν ενδιαφέρεται να σε βλέπει πια.

Αν ο πρώην σου ακόμα ενδιαφέρεται τότε θα σου χαμογελάσει και θα επιδιώξει μια συζήτηση μαζί σου.

Αυτό το είδες; 5 σημάδια που προδίδουν πως δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του

4. Δεν σε παίρνει τηλέφωνο και δεν απαντάει στα μηνύματά σου

Μερικές φορές, ο λόγος για τον οποίο δεν σε καλεί στο κινητό ή δεν σου στέλνει μηνύματα είναι επειδή θέλει χρόνο και χώρο.

Αλλά αν για εβδομάδες ή για μήνες δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις σου και στα μηνύματά σου απλά δεν θέλει πια να επικοινωνεί μαζί σου.

5. Σου λέει να προχωρήσεις επειδή «δεν φταις εσύ, φταίω εγώ».

Ο λόγος για τον οποίο σου λέει να προχωρήσεις είναι επειδή, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τον ξανακερδίσεις.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τη φράση «δεν φταις εσύ, φταίω εγώ». Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα στη μέση- και δεν φταις εσύ- ως δικαιολογία για να σταματήσεις να τον διεκδικείς γιατί δεν μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που αισθάνεται.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ