5 ρεαλιστικοί λόγοι για να μην παντρευτείς | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:30
19/10/2018

5 ρεαλιστικοί λόγοι για να μην παντρευτείς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ενώ οι ταινίες του Disney και οι βασιλικοί γάμοι μας κάνουν να πιστεύουμε στο «και έζησαν ευτυχισμένοι για πάντα», η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν κοινωνικό κανόνα που κάποτε αποτελούσε αποκλειστικά θρησκευτική παράδοση, στις μέρες μας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο γάμος αποτελεί την υποτιθέμενη κορυφή του ρομαντισμού. Κι όμως... Αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί καμίας μορφής πίεση. Αν κάποιος δεν θέλει -για τον οποιονδήποτε λόγο- να ακολουθήσει αυτή την παράδοση, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει μια εκπληκτική και επιτυχημένη ζωή.

Διάβασε επίσης: Καταδικασμένος γάμος: 6 σημάδια που το μαρτυρούν από την πρώτη μέρα

Η Diana Dorell και η Julie Spira, ειδικές στα θέματα γνωριμιών, μίλησαν στο Εlite Daily για τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να παντρευτούν. Εάν είστε 100% βέβαιες ότι ο γάμος δεν είναι για σας, λέει η Dorell, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε νωρίς στη σχέση σας. «Τότε μπορείτε να προσελκύσετε κάποιον που θα βρίσκεται στην ίδια φάση με εσάς» συμπληρώνει. «Επίσης, ξεκινήστε συζητήσεις σχετικά με εναλλακτικές λύσεις για το γάμο και τι αισθάνεστε σωστό».

Οι λόγοι για τους οποίους δεν θέλει να παντρευτείτε κάποιος είναι απόλυτα βάσιμοι για τον ίδιο και η τελική επιλογή θα έπρεπε να ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο. Παρακάτω δες μερικούς από τους πιο συνηθισμένους λόγους που μπορεί να απορρίπτουν την ιδέα του γάμου.

Αυτό το διάβασες; Υπάρχει "χημεία" μεταξύ σας; 6 στοιχεία που το φανερώνουν

Δεν θέλεις να παντρευτείς αν:

  • Δεν νομίζεις ότι είναι απαραίτητο για την σχέση σου
  • Η ιδέα του να περάσεις με ένα πρόσωπο την υπόλοιπη ζωή σου, σε τρελαίνει...
  • Απολαμβάνεις να είσαι μόνη
  • Ξέρεις από προσωπική οικογενειακή εμπειρία πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί
  • Δεν θέλεις να χάσεις τον εαυτό σου και φοβάσαι ότι αυτό θα συμβεί μέσα  στον γάμο

Εμείς, με τη σειρά μας ευχόμαστε να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις και που είναι καλύτερο για σένα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ