5 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να βιαστείς μέσα στη σχέση | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
12:55
31/1/2017

5 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να βιαστείς μέσα στη σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν έχει σημασία η ηλικία ούτε πόσο απεγνωσμένα θέλεις γάμο και παιδιά. Υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία δε χρειάζεται να βιαστείς μέσα σε μια σχέση κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Η ζωή θέλει ρίσκα και χωρίς αυτά κανείς δεν προχωράει, είναι όμως βασικό οι αποφάσεις να λαμβάνονται βάση των επιθυμιών μας κι όχι από ανάγκη ή φόβο πχ της μοναξιάς ή του βιολογικού ρολογιού. Άλλωστε η βιασύνη σκοτώνει τον έρωτα και δε μπορείς να ζήσεις την ομορφιά του. 

#1 Να μείνετε μαζί από την πρώτη στιγμή 

Η συγκατοίκηση είναι σίγουρα μια σωστή επιλογή αλλά όχι με το που ξεκινάει η σχέση. Άσε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν και να εξελιχτούν κι αν δεις πως όντως είναι ο ανθρωπός σου κάνεις νύξη για κοινή στέγη. Μη βιάζεις καταστάσεις. Χρυσός κανόνας δεν υπάρχει αλλά άσε τουλάχιστον 1 μήνα να περάσει... 

#2 Είσαι το άλλο μου μισό, παντρευόμαστε! [Κι ας γνωρίζεστε λιγότερο από μήνα]

Πόσο ρομαντικό αλλά και πόσο... βεβιασμένο; Δεν υπάρχει λόγος τόσο μεγάλης βιασύνης για ένα γάμο. Δε χρειάζεται αν περάσουν χρόνια, ειδικά αν έχετε περάσει τα φοιτητικά στάδια της ζωής αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλα θα γίνουν σε χρόνο dt. 

#3 Σ΄αρέσω, μ΄αρέσεις, ώρα να γνωρίσεις τη μανούλα 

Πίστεψέ με, δε θέλεις να γνωρίζουν οι γονείς σου κάθε άντρα με τον οποίο κοιμήθηκες, πόσο μάλλον να κάνουν σχέδια για γάμο και παιδιά. Γι΄αυτό καλό είναι να είσαι ξεκάθαρη στο τί θέλεις πριν την πρώτη τους γνωριμία αν και η μανούλα ανεξάρτητα με όσα λες πάντα θα βλέπει στο πρόσωπο του καλού σου τον "γαμπρό" οπότε άσε τις στενές επαφές μέχρι να αποφασίσεις τι θέλεις από αυτή τη σχέση. 

#4 Μην κάνεις παιδιά μόνο και μόνο επειδή το βιολογικό ρολόι χτυπάει σαν τρελλό 

Μπορεί να έχεις φτάσει σε μια ηλικία που ο χρόνος πιέζει για παιδί και το βιολογικό σου ρολόι έχει αρχίσει να χτυπάει καμπανάκια. Κι όμως - όσο λογική κι αν είναι η ανησυχία σου - αυτός από μόνος του δεν είναι λόγος ικανός για να πάρεις την απόφαση να μείνεις έγκυος.  

#5 Να βγεις ραντεβού στον πρώτο τσακωμό 

Τα προβλήματα στη σχέση ξεκίνησαν από νωρίς κι εσύ στον πρώτο τσακωμό βρήκες αφορμή και βγήκες με άλλον;  Με αυτό τον τρόπο δε δίνεις ευκαιρία κι ελπίδα στη σχέση να προχωρήσει. Χρειάζεται υπομονή κι αμοιβαίοι συμβιβασμοί για να έχει μέλλον ένα ρομάντζο. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ