5 λάθος λόγοι για να κάνεις σεξ με τον πρώην | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
16:05
14/11/2012

5 λάθος λόγοι για να κάνεις σεξ με τον πρώην

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον πρώην να τον φοβάσαι! Ειδικά στην περίπτωση που επιμένεις να διατηρείς μαζί του στενές επαφές τρίτου τύπου.

 

Νέα έρευνα έρχεται να αποκαλύψει αυτό που φανταζόσουν: 47% των ελεύθερων γυναικών παραδέχεται πως κάνει τακτικά σεξ με κάποιο πρώην της.

Στην έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1000 άντρες και γυναίκες έγινε φανερό πως κάνει έρωτα με κάποιο πρώην για να διασκεδάσει την μοναξιά του ενώ το 31% παραδέχτηκε πως έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τον/την πρώην με την ελπίδα επανασύνδεσης.

Το συγκλονιστικό είναι πως σε ποσοστό 43% οι γυναίκες παραδέχτηκαν πως βάζουν στο κρεβάτι τον πρώην ενώ ταυτόχρονα ψάχνουν για τον επόμενο. Στου άντρες, το ποσοστό αυτό φτάνει το 47%.

Το site γνωριμιών SeekingArrangement.com που διεξήγαγε την έρευνα τόνισε πως ανάμεσα στις αιτίες που μας ωθούν να κάνουμε σεξ με τον πρώην είναι και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το φλερτ στο Facebook (και στα λοιπά κοινωνικά δίκτυα) μαζί του αλλά και το να τυχαίνει να τον συναντάς συχνά.

Φυσικά, όσοι συμμετείχαν στην έρευνα αυτή, προειδοποιούν για τα αρνητικά επακόλουθα μιας βραδιάς σεξ με τον πρώην. Ένα παιδί, μια πληγωμένη καρδιά, ένα κόλλημα με το παρελθόν γενικότερα είναι μέσα στο μενού!

Οι 5 τοπ λόγοι που μας σπρώχνουν στο κρεβάτι με τον πρώην:

Έχεις καιρό να κάνεις σεξ

Θέλεις να δώσεις δεύτερη ευκαιρία στη σχέση.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι μετά από πολύ ποτό κι ένα τηλεφώνημα που δεν έπρεπε να γίνει

Ξεκινήσατε να φλερτάρετε στο FB ή με μέιλ

Συναντηθήκατε τυχαία και σας φάνηκε καλή ιδέα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ