5 ερωτήσεις που τρέμει κάθε γυναίκα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
12:23
15/7/2014

5 ερωτήσεις που τρέμει κάθε γυναίκα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τους άντρες τα έχεις ακούσει όλα ή πιστεύεις πως μπορούν να πουν τα πάντα. Τι γίνεται όμως με τις ερωτήσεις εκείνες που θα ήθελες να μην ξεφύγουν ποτέ από στόμα αρσενικού;  

Από την Κατερίνα Πατούλια

 

1. Με πόσους άντρες έχεις πάει!

Ένας άντρας μπορεί με ευκολία να πει ότι έχει κοιμηθεί με τη μισή Αθήνα. Μια γυναίκα ξεκινά ειλικρινής και ελπιδοφόρα στα 20 της χρόνια, λέγοντας σχετικά εύκολα τον μαγικό της αριθμό. Στα 30 και στα 35, δεν μπορείς με ευκολία να πεις το νούμερο που μπορεί να έχει διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί! Οπότε, δικαίως τρέμεις. Πάρα ταύτα, μπορείς να αφήσεις το ερώτημα σχεδόν αναπάντητο, τονίζοντας πως όλοι έχουμε κάνει λάθη της νιότης μας.

 

2. Και, πως και έμεινες μόνη;

Το να σου επισημαίνει ένα αρσενικό την μπακουροσύνη σου και μάλιστα με ερωτηματικό τόνο, είναι κάτι αρκετά υποτιμητικό. Ειδικά, αν η ερώτηση έρχεται με τα παρελκόμενα, ''εσύ η τόσο όμορφη και λαμπερή κοπέλα, πως και έμεινες μόνη''. Σίγουρα η ερώτηση είναι δύσκολη αλλά πάντα μπορείς να πεις πως δεν βρέθηκε ο κατάλληλος ιδανικός άντρα!

 

3. Πως και είσαι όλη την ώρα στο Facebook; Πώς και έχεις τόσους φίλους στο προφίλ σου;

Παλιά έδινες το νούμερο του τηλεφώνου σου και ξεμπέρδευες. Στη σημερινή εποχή, που πρέπει να δώσεις όνομα προφίλ για το ΦουΜπου, και να σε ξεψαχνίσει ο άλλος στο πι και φι. Θα μου πεις, ας πρόσεχες κι ας είχες το προφίλ σου κλειστό αλλά που να φανταστείς πως κάθε γνωριμία θα βλέπει τα πάντα για σένα με ένα κλικ. Η λύση είναι να μην δίνεις αναφορά για το προφίλ σου. Κι αν είσαι στο facebook όλη την ώρα, πες ότι το κάνεις για τη δουλειά σου, κι αν έχεις πολλούς φίλους, ανάδειξε το κοινωνικό σου προφίλ.

 

4. Τι σχέδια έχεις για τη ζωή σου;

Ναι, την αλήθεια θα ήθελες να του πεις. Με βλέπω νυφούλα στο πλευρό σου με δέκα κουτσούβελα στην αγκαλιά! Κι όμως, δεν μπορείς να του φέρεις την κεραμίδα στο κεφάλι μονομιάς. Οφείλεις φυσικά, όσο κι αν τρέμεις να τους πεις πως κάποια στιγμή θα ήθελες να κάνεις οικογένεια, κι όχι να το παίξεις μπον βιβέρ με μόνο στόχο την καριέρα.

 

5. Πως και δεν χάνεις τα παραπανίσια κιλάκια σου;

Εμ, με τόση μοναξιά και τόσες εργένισσες στην παρέα, το ρίξατε στο φαγητό και τώρα, να σου η ερώτηση από τον ψηλό μελαχρινό! Και τι να του πεις; Δεν ράβω το στόμα μου; Όχι, μπορείς να του πεις πως η δουλειά σου είναι απαιτητική και θέλεις να ξεκινήσεις και πάλι γυμναστήριο και πως σε ταλαιπωρεί κι εκείνο το ορμονικό πρόβλημα.  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ