5 ενδείξεις πως έχει έρθει η ώρα να τον χωρίσεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:00
23/2/2017

5 ενδείξεις πως έχει έρθει η ώρα να τον χωρίσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να το σκέφτεσαι από εδώ και να το σκέφτεσαι από εκεί και τελικά για πολλούς και διάφορους λόγους να μην το αποφασίζεις. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Δεν είσαι ευτυχισμένη: 

Ναι οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και καμία δεν είναι τέλεια,  αλλά αν είσαι περισσότερο στεναχωρημένη παρά χαρούμενη τότε πρέπει σίγουρα να σκεφτείς το ενδεχόμενο να δώσεις τέλος στη σχέση αυτή. Αυτό που ζητάς είναι σίγουρα να νιώθεις καλά και ευτυχισμένη μέσα σε μια σχέση και αν δεν συμβαίνει αυτό σκέψου πως σου αξίζει κάποιος που προσπαθεί να σε κάνει χαρούμενη!

Προσπαθεί να σε ελέγχει πάντα και σε όλα: 

Είναι πολύ άσχημο μέσα σε μια σχέση να μην νιωεις ο εαυτός σου και ο άνρθωπος που έχεις δίπλα σου να προσπαθεί να ελεχει απότ ο σε ποιον μιλάς μέχρι τι και γιατί το λες.  Μπορεί ο ίδιος να μην έχει αυτοπεποίθηση και να το "βγάζει" σε εσένα αλλά όπως και να έχει δεν αποκλείεται να νιώθεις εγκλωβισμένη και να αισθάνεσαι πιεσμένη και καθόλου ο εαυτός σου. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να σκφτείς σοβάρ αμήπως έχιε έρθει η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω. Κανείς δεν είπε να 

Σε έχει απατήσει: 

Φυσικά και σου αξίζει να είσαι η μια και μοναδική.  Αν κάποιος είναι άπιστος σε εσένα πρέπει να σκεφτείς έστω να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου.  Αν προσπαθήσει να σου απολογηθεί και θέλεις  να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας τότε ίσως τον συγχωρήσεις αλλά αν δεν μπει καν στη διαδικασία και θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο τότε καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολύ καλά πριν μείνεις σε αυτή τη σχέση.  Η κάθε γυναίκα αξίζει να είναι με έναν άνθρωπο που την αγαπάει και την νοιάζεται. 

Eίστε μαζί αλλά "ψάχνεται": 

Αν στο κούτελο του υπάρχει η επιγραφή: "Ενοικιάζεται" και απλά είναι μαζί σου μέχρι να βρει τον επέομνο μεεγάλο έρωτα τότε είναι πολύ πιθανό να χάνεις μαζί του τον χρόνο σου. Πώς θα το καταλάβεις; Βλέποντας πως συμπεριφέται στις παρέες σας και γενικά στους άλλους ανθρώπους.  Aυτό φυσικά είναι κάτι πολύ παραπάνω από το να κοιτάξει κάποια όμορφη κοπέλα σε ένα πάρτι αλλά το να βρίσκει πιο ενδιαφέροντες άλλους ανθρώπους και να ασχολείται περισσότερο μαζί τους. Φυσικά αν τον δεις να δίνει τον αριθμό του τότε είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσεις να σκέφτεσαι πόσο ευτυχισμένη είσαι και αν σε έχει απατήσει. 

Διαρκώς σε κάνει και νιώθεις άσχημα: 

Είναι άλλο πράγμα να έχετε τιος άσχημες στιγμές σας σαν ζευγάρι και είναι κάτι τελείως διαφορετικό να σε κάνει συνέχεια να αισθάνεσαι άσχημα με υποτιμητικά σχόλια που δείχνουν πως δεν σε σέβεται καθόλου. Φυσικά και δεν είπαμε να σε γεμίζει κάθε μέρα με κομπλιμέντα αλλά ο σεβασμός του ενός προς τον άλλον είναι η αρχή για μια υγιή σχέση.  Φυσικά και αξίζεις τα καλύτερα και να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε εκτιμάει για αυτό που είσαι και σε σέβεται και αυτό είναι κάτι που πάντοτε πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ