5 ενδείξεις πως ετοιμάζεται να σε παρατήσει | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
11:24
22/4/2016

5 ενδείξεις πως ετοιμάζεται να σε παρατήσει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ ευχάριστος. Ειδικά, όταν μαθαίνεις πως χωρίσατε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook. 

Βέβαια, ο καλός σου δεν θα πάρει εν μια νυκτί την απόφαση να σε στείλει. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, κάποια φανερά σημάδια που σου αφήνει και περιμένει να τα πιάσεις (γιατί δεν υπάρχει αρσενικό που να ξέρεις από κανόνες συμπεριφοράς έστω στο χωρισμό). Είναι δουλειά μας να σου αποκαλύψουμε τις πιο εμφανείς ενδείξεις ότι θέλει να σε χωρίσει.

1. Οι φίλοι του σε αγνοούν:

Όταν ήσουν η κυρία του κυρίου, δεν προλάβαινες να χορτάσεις κοπλιμέντα από τους κολλητούς του αγαπημένου σου. Τώρα και για κάποιο μυστήριο λόγο, κανείς δεν σου δίνει σημασία. Συχνά, όταν ένα αγόρι κάνει σενάρια χωρισμού, εξομολογείται τις σκέψεις του, στους κολλητούς. Η κίνηση αυτή είναι ματ για τη σχέση των φίλων του μαζί σου. Έτσι, είτε ενσυνείδητα, είτε χωρίς να το καταλαβαίνουν, θα κρατήσουν μια απόσταση μαζί σου, που όσο πλησιάζετε (εσύ και αγαπημένος) στο χωρισμό, τόσο το χάσμα με τους φίλους του θα μεγαλώνει.

2. Προσκλήσεις τέλος (από κυρία....έγινες Σταχτοπούτα):

Σίγουρα, υπήρχαν φορές που βγαίνατε χωριστά ή ο καθένας με την παρέα του. Ταυτόχρονα βέβαια, υπήρχαν εκδηλώσεις στις οποίες η πρόσκληση ήταν κοινή και εμφανιζόσασταν μαζί σαν ζευγαράκι ταιριαστό. Όπως ίσως παρατήρησες, το τελευταίο διάστημα δεν βγαίνεις από το σπίτι. Εκεί που δεν ξέρατε σε ποιά εκδήλωση να πάτε, τώρα οι προσκλήσεις είναι ατομικές και πάντα βγαίνει μόνος. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι ο κύριος θεωρεί εαυτόν εργένη ήδη.

3. Κι ούτε ένα μήνυμα, ούτε ένα γράμμα (sms):

Από εκεί που μιλούσατε δέκα φορές την ημέρα και τα γραπτά μηνύματα έδιναν και έπαιρναν, τώρα όλο έχει δουλειά και ξεχνά να σε πάρει τηλέφωνο ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης μέρας. Πολλές φορές, τα αρσενικά πιστεύουν ότι κόβοντας τους δίαυλους επικοινωνίας, παίρνεις το μήνυμα ότι η απομάκρυνση από το πλευρό σου έχει ξεκινήσει ήδη. Σταμάτα λοιπόν να δικαιολογείς τις ώρες απουσίας του και επικοινωνίας μαζί σου τάχα επειδή έχει δουλειά, και δες την αλήθεια κατάματα.

 

4. Τα πράγματά του εξαφανίζονται από το σπίτι σου:

Όπως κι εμείς οι κοπέλες, έτσι και τα αγόρια (σε μικρότερο βαθμό) αφήνουν κάποια προσωπικά τους αντικείμενα, ο ένας στο σπίτι του άλλου. Αν ξαφνικά, η οδοντόβουρτσά του χαθεί από το μπάνιο, τα dvd του εξαφανιστούν από το σαλόνι και δεις και τα δικά σου αντικείμενα πακεταρισμένα σε μια άκρη του σπιτιού του (δήθεν ότι καθάρισε, τα βρήκε και είπε να στα δώσει), το ταξίδι σου έχει προγραμματιστεί ήδη και είναι χωρίς επιστροφή στη φωλίτσα σας.

5. Έχετε καιρό να τσακωθείτε:

Αν και φαινομενικά, οι πολλοί τσακωμοί σε ένα ζευγάρι δεν είναι σημάδι υγιούς σχέσης, εντούτοις το να μην σου κάνει κανένα καυγά, είναι γεγονός αξιοπρόσεκτο και ανησυχητικό. Σίγουρα, μέσα στη σχέση σας υπάρχουν πράγματα που τον εξοργίζουν και αποτελούν σημείο τριβής. Το να μην ενδιαφέρεται πλέον γι΄ αυτά αφήνοντάς τα να περνούν απαρατήρητα, είναι σημάδι ότι δεν τον ενδιαφέρουν ούτε αυτά, ούτε εσύ πια.

Προσοχή: Όλα τα παραπάνω, είναι απλά σημάδια που πρέπει να σε αφυπνίσουν. Κανένα από τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι ο χωρισμός είναι τελεσίδικος και αναπόφευκτος. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις την εις βάρος σου κατάσταση.

Κατερίνα Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ