50 επιστημονικά σημάδια πως σε βλέπει σοβάρα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
15:40
19/3/2014

50 επιστημονικά σημάδια πως σε βλέπει σοβάρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μήπως ο καλός σου δεν σε βλέπει σοβαρά; Υπάρχουν σημάδια για να αναγνωρίσεις την αγάπη που σου τρέφει; Πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 2000 άτομα αποκαλύπτει τα 50 χαρακτηριστικά που φανερώνουν πως ένα ζευγάρι έχει πιθανότητες να συνεχίσει για πάντα μαζί.  

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, τα ζευγάρια που η σχέση τους δυναμώνει, είναι εκείνα που νιώθουν πιο άνετα κάνοντας μπάνιο μαζί, τριγυρνούν στο σπίτι με πιτζαμάκια, συζητώντας τα θέματα υγείας που τους

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, τα ζευγάρια που η σχέση τους δυναμώνει, είναι εκείνα που νιώθουν πιο άνετα κάνοντας μπάνιο μαζί, τριγυρνούν στο σπίτι με πιτζαμάκια, συζητώντας τα θέματα υγείας που τους απασχολούν, ενώ τα κορίτσια δεν στρεσάρονται να εμφανιστούν χωρίς μακιγιάζ μπροστά στο ταίρι τους.

Ανάμεσα στα σημαντικά χαρακτηριστικά της πενηντάδας είναι ο προγραμματισμός διακοπών, να οδηγεί ο ένας το αυτοκίνητο του άλλου και να έχουν κλειδί ο ένας για το διαμέρισμα του άλλου- εφόσον δεν μένουν μαζί.

Ταυτόχρονα, στα σημάδια της νέας εποχής, είναι το ποστάρισμα μιας κοινής φωτογραφίας αγάπης, η αλλαγή στάτους στο Facebook από μόνος- σε σχέση και το να γνωρίζει ο ένας τους φίλους του άλλου.

Φυσικά, στα κλασικά και αγαπημένα σημάδια είναι και η γνωριμία με τους γονείς, η διανυκτέρευση στο σπίτι ο ενός του άλλου αλλά και τα μυστικά που ο ένας μοιράζεται με τον άλλο.

Τα καυτά χαρακτηριστικά:

8 στους 10 συμμετέχοντες στην έρευνα πιστεύει το να κάνει ευτυχισμένο το ταίρι του είναι μια διαδικασία που οι πράξεις μιλούν καλύτερα από τα λόγια.

2 στους 10 συμμετέχοντες ήξεραν πως η σχέση έγινε σοβαρή τη στιγμή που έκλεισαν τις κοινές τους διακοπές ενώ το 43% κατάλαβαν τη σημαντικότητα της σχέσης όταν είπαν σ'αγαπώ και το ίδιο ποσοστό τη στιγμή που πήρε την απόφαση συγκατοίκησης.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Monarch Airlines, που έλαβε την ευθύνη για την πραγματοποίηση της έρευνας τόνισε:

''Οι σχέσεις είναι ένα πεδίο μάχης της περισσότερες φορές. Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι είναι στην αρχή, όταν δεν ξέρεις αν εκείνος είναι το αγόρι σου κι εσύ το κορίτσι του. Ταυτόχρονα, το στρες στα ζευγάρια ανεβαίνει όταν δεν νιώθουν σίγουροι πως η σχέση έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο. Δεν είμαστε στην εποχή που η σοβαρότητα μιας σχέσης κρινόταν από το γάμο ή τα παιδιά, τώρα σημασία έχει το αν σου έδωσε τα κλειδιά του ή αν μένει στο σπίτι σου το βράδυ.

Σίγουρα τα σημάδια που θα προδιαγράψουν την έκβαση μιας σχέσης είναι διαφορετικά αλλά με χαρά βλέπουμε πως το να προγραμματίσει ένα ζευγάρι τις διακοπές του, αποτελεί πλέον σημάδι σοβαρότητας της σχέσης

Κάποιοι είναι χαρούμενοι να μοιράζονται μια οδοντόβουρτσα ενώ άλλοι αρκούνται και σε ένα μήνυμα αγάπης για καληνύχτα''.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ