4 τύποι άντρα που μπορούν να δυσκολέψουν κάθε σχέση | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:29
7/6/2016

4 τύποι άντρα που μπορούν να δυσκολέψουν κάθε σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχουν άντρες κελεπούρια και υπάρχουν άντρες κελεπούρια που έχουν κρυμμένους σκελετούς στη ντουλάπα ή κάπου πιο φανερά. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Ιδού οι τέσσερις τύποι άντρα που πρέπει να είσαι σίγουρη πως θέλεις να μπλέξεις μαζί τους και να μην παραπονιέσαι αργότερα. 

Ο πορωμένος με τη δουλειά του:

Η λέξη "διακοπές" ηχεί σαν κακόγουστο αστείο στα αυτιά του, αφου και στις διακοπές στην Αλάσκα θα βρει wifi, θα βρει σήμερα στο τηλέφωνο και θα απαντήσει στα επαγγελματικά τηλέφωνα, mail με χαρά και με ιδιαίτερο ζήλο. Ο άνθρωπος που ζει για να δουλεύει, μπορεί να ξεχάσει ότι δουλεύει από το πρωί και να φτάσει νύχτα και να συνεχίζει ακόμα να εργάζεται. Η δικαιολογία του σίγουρα είναι τα χρήματα που βγάζει αλλά η πραγματικότητα είναι πως γουστάρει αυτό που κάνει, απλά και ωραία.

Σκέψου: Αν εσύ μπορείς να είσαι με έναν τέτοιο άνθρωπο που πάντα θα βάζει τη δουλειά πάνω από εσένα. 

O καλλιτέχνης:

Ο  καλλιτέχνης, αυτός ο άνθρωπος των τεχνών που ζει και αναπνέει για την ιδέα που έχει στο μυαλό του, είναι δύσκολη περίπτωση δεσμού. Πρώτα πρώτα, η τέχνη και η έμπνευση δεν έχει ωράρια. Μπορεί μέσα στη νύχτα να εμπνευστεί και να κοιμάσαι μόνη. Έπειτα, ο καλλιτέχνης είναι πιθανό να μην αμοίβεται, όσο θα ήθελε και όσο θα ήθελες. Τέλος, ο καλλιτέχνης, μπορεί να χάνεται για μεγάλα διαστήματα στην τέχνη του κι εσύ να μένεις απ' έξω. 

Σκέχου: πόσο ταιριάζεις με έναν άνθρωπο τέτοιο και πόσο η ζωή σου μπορεί να χωρέσει την μη κανονικότητα των εμπνεύσεών του.

 

Ο ανερχόμενος σταρ:

Όνειρό του να διαπρέψει στο τραγούδι ή να γίνει γνωστός μουσικός, dj και γενικά κάποια στιγμή να τον αναζητούν οι παπαράτσι στο δρόμο. Έλα όμως που ο δρόμος της δόξας είναι δύσκολος και σπάνια στρωμένος με ροδοπέταλα. Στις μεγάλες του απογοητεύσεις θα ξεσπά σε σένα, στις μεγάλες του στιγμές, θα αγαπά όλο τον κόσμο.

Σκέψου; Θέλεις να περιμένεις μέχρι να πετύχει το όνειρό του; Είσαι σίγουρη ότι ακόμα κι αν πετύχει, θα θέλει να είναι μαζί σου;

Ο αθλητής:

Συγκεκριμένα και εντατικά προγράμματα προπονήσεων, μεταγγραφές και μετακομίσεις, ιδιαίτερο πρόγραμμα ύπνου, διατροφής και έλεγχος ακόμα και στο πότε θα πάτε διακοπές, πόσο θα πιείτε, πόσο σεξ θα κάνετε. 

Η ζωή ενός αθλητή είναι δύσκολη με πολλές απαιτήσεις κι εσύ πρέπει να είσαι ακόμα πιο σίγουρη πως μπορείς να αντέξεις το ασκητικό του πρόγραμμα και τις ημέρες που θα περνάς μόνη, όσο εκείνος προετοιμάζεται για κάποιο αγώνα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ