4 τακτικές του άντρα-κάφρου σε κάνουν να φρίττεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
12:53
14/10/2013

4 τακτικές του άντρα-κάφρου σε κάνουν να φρίττεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στραβή δεν είσαι αλλά ο έρωτας σε στράβωσε. Και που καταλήξαμε; Να πέσεις στον έρωτα του άντρα- κάφρου. Ω, ναι είναι αλήθεια, ο κάφρος ζει, αυτός σε οδηγεί. Κι αν εσύ δεν βλέπεις σωστά από έρωτα, ιδού οι 4 ασυγχώρητες συμπεριφορές του.

Από την Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>3. Σε χώρισε και το διαφημίζει:</b>  Ήρθε ο καιρός που σε βαρέθηκε ο κάφρος ο σωστός και αντί να εκτιμήσει τα χρόνια που του χαράμισες, συναντά γνωστούς και φίλους στα τριήμερα της σχέσης και διαφη

3. Σε χώρισε και το διαφημίζει: Ήρθε ο καιρός που σε βαρέθηκε ο κάφρος ο σωστός και αντί να εκτιμήσει τα χρόνια που του χαράμισες, συναντά γνωστούς και φίλους στα τριήμερα της σχέσης και διαφημίζει το χωρισμό σας. Ο κύριος, δεν αρκείται στη σιωπή αλλά δίνει καρνέ με λεπτομέρειες του χωρισμού τη στιγμή που εσύ η καψερούλα, δεν σπεύδεις να διαδώσεις τα απαντά του χωρισμού έτσι, ελαφρά τη καρδία. Το καλό: οι σχέσεις κρίνονται από το τέλος τους. Ο σοβαρός και ο γελοίος στη σχέση τούτη, φάνηκε. Το κακό: δεν αρκείται ο κάφρος στις λεπτομέρειες του χωρισμού. Στις εννιά του μακαρίτη με άλλες θα σουλατσάρει κι εσένα σε βλέπει να ρίχνεις το δάκρυ- κορόμηλο. 4. Θέλει όλο να του δείχνεις αγάπη αλλά εκείνος...τίποτα Ότα φτάνουμε να παρακαλάμε να ακούσουμε το σ'αγαπώ, κλάψ'τα Χαραλάμπη μου. Το κάφρικο αγόρι μπορεί εύκολα να πει λόγια λατρείας για την ομάδα και τους παιχταράδες της. Το ίδιο εύκολα πλέκει εγκώμια για τους κολλητούς, λέει τρακόσια σ'αγαπώ στη μαμά του αλλά για σένα μια γλυκιά κουβέντα δεν υπάρχει. Το καλό: θα αποφύγεις να ακούσεις ψεύτικες αγάπες και θα σου πει το αληθινό σ' αγαπώ ένας άντρας που αξίζει στο μέλλον. Το κακό: Έχεις παρακαλέσει τόσο πολύ για λίγα ψίχουλα αγάπης, που κινδυνεύουν από τα σκάγια σου όλοι οι επόμενοι άντρες της ζωής σου, μετά τον κάφρο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ