4 τακτικές του άντρα-κάφρου σε κάνουν να φρίττεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
12:53
14/10/2013

4 τακτικές του άντρα-κάφρου σε κάνουν να φρίττεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στραβή δεν είσαι αλλά ο έρωτας σε στράβωσε. Και που καταλήξαμε; Να πέσεις στον έρωτα του άντρα- κάφρου. Ω, ναι είναι αλήθεια, ο κάφρος ζει, αυτός σε οδηγεί. Κι αν εσύ δεν βλέπεις σωστά από έρωτα, ιδού οι 4 ασυγχώρητες συμπεριφορές του.

Από την Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>1. Θα σε κάνω  σκουπίδια !</b>  Κι αν δεν κατάλαβες τι εννοώ, σκέψου την τελευταία φορά που ο καλός σου κάφρος φρόντισε να σε ''στολίσει'' μπροστά σε φίλους δικούς του, φίλες δικές σου ή ακόμα και

1. Θα σε κάνω "σκουπίδια"! Κι αν δεν κατάλαβες τι εννοώ, σκέψου την τελευταία φορά που ο καλός σου κάφρος φρόντισε να σε ''στολίσει'' μπροστά σε φίλους δικούς του, φίλες δικές σου ή ακόμα και μπροστά στην οικογένειά σου! Ο κάφρος δεν θα αρκεστεί να κάνει καυγάδες μπροστά σε τρίτους για σοβαρά θέματα. Μπορεί να σου φερθεί άσχημα κι ανάγωγα, ακόμα και για το ρύζι που δεν το έκανες σπυρωτό όπως του αρέσει. Το καλό: οι εκφράσεις αυτές του κάφρου σου μπροστά σε τρίτους, τουλάχιστον θα απελπίσουν τους τρίτους που θα επέμβαινουν γρήγορα. Το κακό: είναι πιθανό να συνηθίσεις στην κακή συμπεριφορά του μπροστά σε τρίτους σε βαθμό που οι χοντράδες του απέναντί σου όταν είστε τα δυο σας, να σου φαίνονται πταίσμα. 2. Να δεις που κάτι ξέχασα Το αγόρι τούτο που έχεις στο πλευρό σου, θυμάται πάντα τις υποχρεώσεις με τους φίλους του, στις δικές σου είναι άφαντος. Ταυτόχρονα, θυμάται να απαντήσει στο πρώτο τηλεφώνημα κολλητού, κι απαντά ταυτόχρονα σε μέιλ και sms όλων εκτός εσού. Γιατί εσύ καλή μου, ξεροσταλιάζεις πάνω από το τηλέφωνο κι εκείνος όλο ξεχνά να σου απαντήσει. Το καλείς στο κινητό αλλά δεν έχει σήμα. Γενικά, πάντα σε ξεχνάει, κάπου αλλού θα έχει το μυαλό του. Το καλό: με τόσο "γράψιμο" από μεριάς του, έπαψες να ασχολείσαι και μειώθηκε ο λογαριασμός κινητών και σταθερών. Το κακό: όποτε θέλει είναι διαθέσιμος, εσύ είσαι πάντα!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ