4 μυστικά για να απολαύσεις την πιο ερωτική μέρα του χρόνου με τον αγαπημένο σου | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:30
7/2/2019

4 μυστικά για να απολαύσεις την πιο ερωτική μέρα του χρόνου με τον αγαπημένο σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O dating coach Matthew Hussey μοιράζεται τις συμβουλές του για τη "πιο ρομαντική μέρα του χρόνου"

Είτε είσαι μόνη είτε σε μια σχέση, είναι πολύ πιθανό να έχεις λόγους σου να θέλεις να αγνοήσεις την 14η Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υπάρχει μεγάλη πίεση να κάνεις κάτι ρομαντικό και να ξοδέψεις χρήματα, ή μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει στον ερωτικό τομέα αν δε βρίσκεσαι σε σχέση.

Δες και αυτό: Το κοινό χαρακτηριστικό των πιστών αντρών

 

Όπως όμως τονίζει και ο dating coach Matthew Hussey, όλοι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη μέρα ένα γεγονός που πραγματικά θα απολαύσουμε αντί να τη φοβόμαστε. Παρακάτω, ο Hussey, αναλύει τις 4 παγίδες που θα πρέπει να αποφύγεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

1. Σύγκριση (αν είσαι μόνη σου)

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις εκείνη τη μέρα εάν δε βρίσκεσαι σε σχέση, είναι να συγκριθείς με τα άτομα του κύκλου σου που είναι δεσμευμένα. Όπως θα ξέρεις και εσύ, σχεδόν οι μισοί άνθρωποι που έχουν σχέση, στην πραγματικότητα δεν είναι όσο ευτυχισμένοι θέλουν να παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ότι είναι. Εάν ήξερες το πώς πραγματικά είναι η ζωή τους μέσα στη σχέση τους, είναι πολύ πιθανό να μην ήθελες καθόλου να είσαι σαν αυτούς.

Αυτό το είδες; Έχεις αυτό το κοινό χαρακτηριστικό με τον σύντροφό σου; Δύσκολα θα χωρίσετε!

 

2. Σκέφτεσαι πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι ρομαντικό επειδή δεν έχεις σχέση

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για το μελλοντικό σου σύντροφο, είναι να δουλέψεις τον εαυτό σου μέχρι να τον γνωρίσεις. Όπως λέει και o Hussey, τα πράγματα που κάνουμε τώρα για τον εαυτό μας και την καλλιέργεια του είναι μια μορφή ρομαντισμού για την επόμενη σχέση που θα έρθει στη ζωή σου.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μπορείς να κάνεις κάτι ρομαντικό για το αγαπημένο σου πρόσωπο φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και ποιο είναι το πρόσωπο αυτό; Εσύ φυσικά.

3. Πολλά έξοδα, χωρίς ουσία

Μια από τις πιο συνηθισμένες παγίδες είναι να ξοδεύεις χρήματα για κάποιον αλλά να μην συνοδεύεις την κίνηση αυτή με κάτι πιο ουσιαστικό, όπως ένα χειρόγραφο γράμμα. Μπορεί πλέον ένα γράμμα να φαίνεται παλιομοδίτικο, αλλά αν μαζί με το δώρο που θα δώσεις, γράψεις και εξηγήσεις το γιατί αγόρασες αυτό που αγόρασες, τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, το αντίκτυπο θα είναι αναμφίβολα πολύ μεγαλύτερο και πιο συγκινητικό.

Διάβασε επίσης: Ιδού γιατί το υποκοριστικό που χρησιμοποιείς για εκείνον πρέπει να θυμίζει... ζωάκι!

 

4. Βασίζεσαι στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δείξεις ότι νοιάζεσαι

Η αλήθεια για τις σχέσεις μας δεν κρύβεται σε αυτά που κάνουμε μια συγκεκριμένη μέρα, αλλά σε αυτά που κάνουμε καθημερινά. Αντί να σκέφτεσαι πώς μπορείτε να εντυπωσιάσετε ο ένας τον άλλο στην "πιο ρομαντική μέρα του χρόνου", είναι πιο χρήσιμο να επικεντρωθείς στο τι μπορείτε να κάνετε για να καλύψετε ο ένας την ανάγκη του άλλου και πώς μπορείτε με μικρές καθημερινές κινήσεις να δείχνετε το ενδιαφέρον σας όλο το χρόνο. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ