4 λόγοι που είναι ωραίο να συγκατοικείς με έναν άντρα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
19:00
23/5/2015

4 λόγοι που είναι ωραίο να συγκατοικείς με έναν άντρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εντάξει, θα το παραδεχτούμε, είναι ωραίο πράγμα να μένεις μόνη και να αράζεις και να διαβάζεις τα βιβλία σου και να κάνει αποτρίχωση και μποτέ χωρίς να σε ενοχλεί κάποιος. Όμως, το να συγκατοικείς με ένα αρσενικό έχει και τα καλά του, τα πολύ καλά του. Ιδού!

1. Eίναι ωραίο να τον βλέπεις να κάνει δουλειές στο σπίτι.

Φυσικά δεν εννοούμε να κυκλοφορεί με ποδιά και τσεμπέρι στην κουζίνα. Αλλά έχεις καλύτερο από το να σου έχει έτοιμο τον καφέ το πρωί και να τον παρακολουθείς να σιδερώνει το πουκάμισό του γυμνούλης;

Κι ακόμα κι αν δεν είναι νοικοκύρης ο δικός σου, κάνει την πιο σημαντική δουλειά μένοντας μαζί σου: σε προσέχει!

 

2. Επιτέλους παραγγέλνεις 15 πιάτα στο ντελίβερι και δεν σε παρεξηγεί κανείς:

Το έχω νιώσει, το έχεις νιώσει.  Η περίεργη στιγμή που παραγγέλνεις στο αγαπημένο σου εστιατόριο και σε ρωτούν αν θέλεις μαχαιροπήρουνα για 2 άτομα ή για τρία. Επιτέλους, μπορείς να παραγγέλνεις μαζί του μια πίτσα ολόκληρη χωρίς να νιώσεις τύψεις.  

 

3. Είναι ωραίο να μπορείς να χωθείς σε μια αγκαλιά

Και η αλήθεια είναι πως εμείς τα κορίτσια την θέλουμε τη μεγάλη αγκαλιά για να μας προστατεύσει στις καλές, στις κακές, στις άσχημες. Κι όταν μένετε μαζί, η αγκαλιά αυτή διανυκτερεύει. Plus, εκεί που αγκαλιάζεστε εύκολα προκύπτει κι ένα σεξάκι μπόνους.

 

4. Καταλαβαίνεις όσο δεν εκτιμούσες μένοντας μόνη

Το πολύ απλό μαγειρεύω όποτε γουστάρω, πλένω όταν θέλω, επιλέγω αυτό που θέλω να φορέσω και το σιδερώνω την στιγμή που θέλω να το φορέσω, είναι πολυτέλειες που μένοντας μαζί του θα ξεχάσεις, όπως και τα ατελείωτα πεντικιούρ, το βγάλσιμο των φρυδιών επί δύο ώρες. Όμως, αν το σκεφτείς από τη θετική πλευρά, εκτιμώντας όσα χάνεις, θα τα κάνεις καλύτερα όταν εκείνος λείψει για ταξίδι με τη δουλειά ή για ποδόσφαιρο.

Από την Κατερίνα Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ