4 αμήχανες στιγμές στη σχέση & πως τις ξεπερνάς | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:30
16/7/2013

4 αμήχανες στιγμές στη σχέση & πως τις ξεπερνάς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια πρόσφατη έρευνα υποστηρίζει πως το μεγαλύτερο στρες μέσα στην εβδομάδα, το βιώνουμε το πρωινό Τρίτης, στις 11 και 45! Η ιδέα είναι πως η Δευτέρα που θεωρητικά είναι η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας, βγαίνει εύκολα με λίγο κους κους για το τι κάναμε το Σ/Κ, λίγο σερφάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα και πάει λέγοντας. Την Τρίτη όμως, εκεί που φτάνει μεσημεράκι, καταλαβαίνεις τα ζόρια της εβδομάδας που βιώνεις. ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ! Έχεις βιώσει σχεσιακό στρες; Εκεί που προκύπτουν τουλάχιστον 4 αμήχανες στιγμές και πρέπει να τις παλέψεις σαν αίλουρος.  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Κι αφού βρεθήκαμε κι αεριστήκαμε! </b>  Η περίεργη εκείνη ώρα, που σου έχει φύγει το πρώτο στρες της σχέσης, που σταμάτησες να ξυπνάς νωρίτερα για να βουρτσίσεις τα δόντια σου (προτού σηκωθεί εκείν

Κι αφού βρεθήκαμε κι αεριστήκαμε! Η περίεργη εκείνη ώρα, που σου έχει φύγει το πρώτο στρες της σχέσης, που σταμάτησες να ξυπνάς νωρίτερα για να βουρτσίσεις τα δόντια σου (προτού σηκωθεί εκείνος για να σε βρει φρέσκια) και χαλαρώνεις στο κρεβάτι μαζί του. Κι εκεί που χαλαρώνεις, τα αέρια φεύγουν πάνω σε κάτι γέλια και δεν ξέρεις τι να καλύψεις: τι ντροπή σου ή το θόρυβο! Είναι προφανές πως εκείνος το κατάλαβε το έγκλημα, οπότε, οι επιλογές σου είναι δύο: είτε του λες πως ναι ήσουν εσύ και σκας στα γέλια, είτε σφυρίζεις αδιάφορα και πάλι σκας στα γέλια. Η ίδια παλιο- ιστορία θα συμβεί την πρώτη φορά που θα πας στην τουαλέτα για κάτι πιο βαρύ από τα τσισάκια και όσο κι αν αφήσεις τη βρύση να τρέχει, ο θόρυβος θα ακουστεί!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ