4 αδικημένοι τύποι άντρα: δώσε μία ευκαιρία! | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
9:13
22/7/2016

4 αδικημένοι τύποι άντρα: δώσε μία ευκαιρία!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γιατί να είμαστε αισθηματίες, γιατί να μπλέκουμε σε πάλιοιστορίες! Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην βλέπεις ούτε ένα άξιο κελεπούρι στον κύκλο, τον δρόμο η τη δουλειά. Απλά, έχεις εκπαιδευτεί να πιάνεις στο ραντάρ σου μόνο τις παλιοκαταστάσεις.Το θέμα έχει ως εξής: υπάρχουν και αγόρια σωστά και ιδανικά στα οποία δεν λες να δώσεις ευκαιρία. Να ποια είναι!

Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Ο πτωχούλης του θεού:</b>  Χωρίς δεκάρα, πως να δεσμευτούμε Μανωλιό μου; Τα δίκια σου τα έχεις! Αλλά σε καιρούς οικονομικής κρίσης, και τον σούπερ Γιάπι να συναντήσεις και τον εφοπλιστή με τα καράβ

Ο πτωχούλης του θεού: Χωρίς δεκάρα, πως να δεσμευτούμε Μανωλιό μου; Τα δίκια σου τα έχεις! Αλλά σε καιρούς οικονομικής κρίσης, και τον σούπερ Γιάπι να συναντήσεις και τον εφοπλιστή με τα καράβια ντουζίνες, την επαύριον δεν ξέρεις αν θα σου έρθει σπίτι πτωχευμένος, άνεργος κι ωραίος. Οπότε, αξίζει να δώσεις μια ωραιότατη ευκαιρία και στο πτωχό πλην τίμιο μπατιράκι που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Και που ξέρεις, με την κάρτα ανεργίας στο χέρι, έχετε ελπίδες να χτίσετε ένα σπιτάκι με τρεις κι εξήντα. Το πτωχό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι άλλωστε. Γιατί σκέψου πως από μικρός έχει μάθει να την ψάχνει τη δουλειά, να το κερδίζει το μεροκάματο, να φέρνει έστω και 5 δραχμές στο σπίτι. Άσε που τη βολτούλα με το τραμ θα μάθεις και δεν θα την αλλάζεις με τίποτα ενώ με το ποδήλατο χτίζεις και κορμί, οπότε τι τα θες τα δίπορτα τα κάμπριο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ