3 καλοκαιρινές αιτίες χωρισμού | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
7:58
8/6/2012

3 καλοκαιρινές αιτίες χωρισμού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξεκινά σήμερα με το καλό το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού: το Euro! Κι αν νομίζεις πως μόνο λόγω ποδοσφαίρου θα χωρίσεις τούτο το καλοκαίρι, υπάρχουν 2 ακόμα λόγοι που μπορούν να σε φέρουν στου χωρισμού την πόρτα!

Aπό την Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Διακοπές χωριστά:</b>  Εσείς είστε ζευγαράκι και έχετε ήδη κανονίσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Έλα όμως που υπάρχουν και οι κολλητοί του που είναι παράδοση σου λέει να πηγαίνουν κάθε χρόνο μαζ

Διακοπές χωριστά: Εσείς είστε ζευγαράκι και έχετε ήδη κανονίσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Έλα όμως που υπάρχουν και οι κολλητοί του που είναι παράδοση σου λέει να πηγαίνουν κάθε χρόνο μαζί με το STAR- Πάρο- Σκιάθο- Μύκονο! Γιατί έχεις δίκιο: γιατί εύλογα πιστεύεις πως οι κολλητοί θα τον ξεμυαλίσουν και ένας θεός ξέρει τι θα κάνουν στο νησί. Άσε που οι διακοπές τους προηγούνται και θα γυρίσει πίσω ταπί και ψύχραιμος για να πάει κάπου μαζί σου χωρίς ενέργεια και λεφτά. Γιατί έχει δίκιο: γιατί όποια κουτσουκέλα μπορεί να κάνει σε κάποιο νησί, αν θέλει, μπορεί να την κάνει και δίπλα σου και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αν έχεις εσύ σιγουριά για τη σχέση σου, καμιά Μύκονος δεν μπορεί να την κλονίσει!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ