12 σταθμοί στη σχέση σου που θα... ξεχάσεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:08
18/8/2015

12 σταθμοί στη σχέση σου που θα... ξεχάσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το πρώτο μας ραντεβού, το πρώτο μας φιλί, το πρώτο σεξ, τις πρώτες μας κοινές διακοπές... Οι περισσότερες θυμόμαστε με λεπτομέρεια τις στιγμές εκείνες που θεωρούμε καθοριστικές για τον δεσμό μας. Όμως, υπάρχουν κάποια άλλα, πολύ πιο τετριμμένα αλλά κρίσιμα ορόσημα που σημαδεύουν την πορεία κάθε μακροχρόνιας σχέσης και σφραγίζουν τη σταθερότητα της. Πόσα απ' αυτά έχει περάσει η δική σου και πόσα απ' αυτά θυμάσαι ακόμα;

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Είναι εκείνες οι στιγμές που δεν θα ήθελες να βγεις φωτογραφία, που <b>μπορεί να μην προσέξεις</b> καν ή να προσέξεις με το παραπάνω αλλά να μην θέλεις καθόλου να θυμάσαι.  Ωστόσο, όταν περάσεις και ξ

Είναι εκείνες οι στιγμές που δεν θα ήθελες να βγεις φωτογραφία, που μπορεί να μην προσέξεις καν ή να προσέξεις με το παραπάνω αλλά να μην θέλεις καθόλου να θυμάσαι. Ωστόσο, όταν περάσεις και ξεπεράσεις αυτά τα σημεία-σταθμούς μπορείς να παραδεχτείς ότι η σχέση σου έχει γερά θεμέλια και τις προδιαγραφές να αντέξει στον χρόνο και τα δύσκολα. Είναι στιγμές σαν τότε που για πρώτη φορά... 1. Σε είδε να κάνεις κάνεις αποτρίχωση στο μουστάκι σου. 
2. Έσπασε το προφυλακτικό και δεν ακολούθησε κανενός είδους πανικός.
3. Κατάφερες να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να συνεχίσεις να χαμογελάς ευγενικά όσο η μαμά του σού ανέλυε πόσο της λείπει ο γιος της που την έχει εγκαταλείψει από τότε που αποφάσισε να σοβαρευτεί -κι ας ήξερες ότι θεωρεί εσένα υπαίτια.
4. Τον "τσάκωσες" καθισμένο στη λεκάνη να κάνει το... χοντρό του.
5. Συνάντησε τον παππού σου και άντεξε στωικά οοόλη την τρίωρη περιγραφή του για την ευδοκίμηση των μαρουλιών που καλλιεργεί στο μποστάνι του και το πόσο σημαντικό είναι να καλλιεργείς ένα μποστάνι -και μάλιστα χωρίς να σου κρατήσει μούτρα μετά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ